روزانه 580 تن مرغ در مازندارن تولید میشود

مدیرکل دامپزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه مازندران دارای 2 هزار و 200 واحد مرغداری گوشتی است، گفت: روزانه 580 تن مرغ در استان تولید می‌شود که ازاین تعداد380 تن مازاد است و باید به استان های دیگر صادر شود.

مجید مختاری صادرات مرغ از مازندران به کشورهای هدف را عاملی برای رونق اقتصادی استان دانست و افزود: 350 واحد مرغ مادر و جوجه یک‌روزه در کشور فعالیت می‌کند که 187 واحد آن در مازندران است

به گفته وی: در سال 400 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در مازندران تولید می‌شود که 300 میلیون قطعه مازاد است./س

انتهای پیام //

برچسب ها: مرغ ، مازندران ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.