مدیر صنعت، معدن و تجارت سمیرم گفت: ماهانه 440 تن آرد جذب وبین واحدهای نانوائی توزیع می شود.

اردشیر نوابی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، از فعالیت 100 واحد صنفی نانوائی در شهرستان سمیرم خبر داد و گفت: 70 درصد این واحدهای نانوائی در قالب صنعتی به روش تافتون ماشینی، تافتون اصفهانی و تافتون تبریزی و نیمه حجیم پخت می کنند و 30 درصد دیگر در قالب نان سنتی از نوع تافتون تنوری است که این روش بیشتر مورد درخواست مصرف کنندگان است.

وی افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم با همکاری مجمع امور صنفی در طول هفته از واحدهای نانوائی بازرسی می کند و چنانچه تخلفی از جمله کم فروشی، گران فروشی، و نداشتن کیفیت پخت و ساعات کاری مشاهده شود بعد از تذکرات پرونده سازی و به اداره تعزیرات معرفی می شود.

مدیر صنعت، معدن و تجارت سمیرم همچنین از برگزاری نشست کارگروه آرد و نان شهرستان به صورت ماهانه در این اداره خبر داد و تصریح کرد: در این جلسات ساعات کاری واحدهای مربوطه توسط کارگروه مشخص شد که واحدهای صنفی ملزم به رعایت آن می باشند.

برچسب ها: اصفهان ، خانه ، صنعت ، معدن ، تجارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.