یک کارشناس تغذیه اختلالات گوارشی، فشار خون، بیماریهای قلبی و عروقی، انواع سرطان ها و حساسیت پوستی را از مهمترین بیماریهای ناشی از مصرف زیادفست فودها دانست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

علی اشرف رشیدی گفت: پیتزا، انواع ساندویچ ها، مرغ سوخاری و حتی سمبوسه و فلافل از جمله مهمترین فست فودهایی هستند که امروزه بسیار مورد توجه جوانان قرار می گیرد و یک وعده غذایی آنها را به خود اختصاص می دهد، بی آنکه مواد غذایی لازم و ریزمغذی ها را به بدن آنها برساند.
به گفته این کارشناس تغذیه، فست فودها انرژی بالا و چربی فراوانی دارند که چربی موجود در آنها عمدتا از نوع چربی های جامد و اشباع است و به علاوه نمک فراوان موجود در آنها نیز می تواند زمینه ساز افزایش فشار خون، چاقی و بیماری های قلبی و عروقی باشد.

رشیدی با اشاره به اینکه در بیشتر فست فودها از سوسیس و کالباس استفاده می شود، خاطرنشان کرد: نیترات و نیتریتی که در این محصولات برای طعم و رنگ آنها استفاده می شود می تواند سرطان زا باشد.وی تصریح کرد: از آنجاییکه بیشتر فست فودها با حرارات بالا طبخ می شوند چنانچه مواد مغذی کمی هم در آنها وجود داشته باشد از بین می رود.این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: معمولا همراه فست فود از انواع سالادها هم استفاده می شود که سس مایونز فراوان موجود در آنها باعث افزایش وزن و اضافه دریافت انرژی در بدن فرد می شود.

رشیدی گفت: علاوه بر سالاد، فست فودها همراه با انواع نوشیدنی از جمله نوشابه ها مصرف می شود که که رنگ دانه، شکر و گاز موجود در آن می تواند مشکل ساز شود./ز

برچسب ها: کرمانشاه ، بیماری ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.