به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان.، علی اوسطهاشمی در نشست با مدیران و معاونان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، افزود: ظرفیتهای بخش کشاورزی ظرفیت بینظیری برای حرکت به سمت توسعه پایدار در استان است.
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: این منطقه دارای ظرفیتها فراوانی در بخش کشاورزی است و میتواند به عنوان استان سرآمد در حوزه کشاورزی مطرح شود.
وی با اشاره به استعدادهای شیلاتی، زراعی، باغی و دامی در این منطقه گفت: یکی از بهترین ظرفیتهای تحقق توسعه پایدار در سیستان و بلوچستان، شکوفایی بخش کشاورزی است که دولت به این مهم نگاه ویژه دارد.
وی ادامه داد: تلاش کنیم تا با ایجاد اشتغال، دانش و مهارت کارآفرینی مولد زمینه ارزشمند سایر منابع را به سوی ایجاد ارزش و توسعه بخش هدایت کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به ظرفیتها، فرصتها و چالشهای موجود در حوزه کشاورزی استان گفت: سیستان و بلوچستان استانی چهار فصل است که شرایط ممتازی برای تولید بیش از 4 میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی و مرتعی را داراست.
رضا نجفی عنوان کرد: این استان در تولید گوشت، خرما و میوههای گرمسیری، محصولات خارج از فصل و محصولات شیلاتی دارای رتبههای کشوری هستیم و نقش بسزایی در تنظیم بازار کشور داریم.
این مسئول جذب 2 هزار و 150 میلیارد ریال تسهیلات طرح توسعه بخش کشاورزی، اجرای 5 هزار هکتار انتقال آب با لوله در شمال استان و احداث 120 واحد مرغداری جدید را از مهمترین اقدامات بخش کشاورزی استان در یکساله اخیر برشمرد و گفت: در سال جاری یک هزار و 250 میلیاردریال اعتبار برای اجرای سیستم آبیاری تحت فشار در اختیار سازمان قرار گرفته است.
وی استمرار خشکسالی 15 ساله اخیروخسارت 3 هزار میلیارد تومان به بخش و انباشته شدن بدهی کشاورزان را از مهمترین دغدغههای بخش کشاورزی برشمرد و با اشاره به قابلیتها و توانمندیهای این استان در بخش کشاورزی خواستار رفع مشکلات فراروی این بخش و فعالان این عرصه شد.