به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران احمد میدری در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت درمان و سلامت کشور اظهار داشت: تصویری که در حال حاضر از وضعیت موجود وجود دارد بسیار نامطلوب است و کار کردن در این شرایط مشکل است.
وی اظهار امیدواری کرد: با همکاری مردم سیاست دولت سازمانهای غیردولتی و رسانهها شرایط بهتری برای سلامت کشور فراهم شود و سیاستگذاریهای مطلوبتری در این بخش تدوین شود.
میدری با اشاره به اینکه متاسفانه در حال حاضر هزینههایی که از جیب مردم در بخش سلامت پرداخت میشود بسیار بالا است گفت: متاسفانه مردم 70 درصد از هزینههای درمانی خود را پرداخت میکنند و این در حالی است که سازمانهای بیمهگر تنها 30 درصد از هزینههای درمان را پرداخت میکنند.
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید هزینههای درمان از جیب مردم به 30 درصد کاهش پیدا کند و مابقی هزینههای سلامت که معادل 70 درصد است را سازمانهای بیمهگر پرداخت کنند ضمن اینکه این موضوع در برنامه پنجم توسعه نیز بوده است.
وی تاکید کرد: متاسفانه هزینههای قابل توجه درمان برای مردم مشکلات عدیدهای را به وجود آورده است به طوری که درمان در ایران یک عامل فقر است.
میدری اظهار داشت: از نظر شاخصهای سلامت جهانی کشور ما رتبه 98 تا 108 را دارد و این در حالی است که وضعیت درمانی ما با توجه به سرانهای که به آن اختصاص پیدا میکند باید بهتر از رتبه اشاره شده باشد.
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه همیشه اینگونه نیست که سرانه بالای درمان، وضعیت سلامت مردم را مطلوب نگه دارد گفت: اگر بخواهیم وضعیت خوبی در درمان داشته باشیم باید بهینه هزینه کنیم.
میدری با تاکید بر اینکه متاسفانه در سالهای اخیر قیمت واقعی خدمات هیچگاه در کشور ما اعلام نشده بود گفت: دولت یازدهم و در ادامه شورای عالی بیمه خدمات درمانی کشور بنا دارد به این موضوع توجه کند و در این راستا برنامههای خوبی پیشبینی شده است.
وی اظهار داشت: برای اصلاح وضعیت درمان کشور ابتدا باید ویزیت پزشکان و مبلغی که آنها به عنوان تعرفه دریافت میکنند اصلاح شود و در واقع با تعبیر این بخش از سلامت میتوانیم شاهد بهبود وضعیت درمان و سلامت کشور باشیم.
میدری با انتقاد از اینکه برخی از پزشکان بیماران را بدون معاینه به مراکز آزمایشگاهی و رادیولوژی ارجاع میدهند گفت: قطعا با تغییر رویکرد سلامت و بخصوص در بخش ویزیت این مشکلات برطرف خواهد شد.
معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 85 میلیون دفترچه بیمهای در کشور توزیع شده است که باید این آمار به 75 میلیون دفترچه برسد و در واقع بر اساس این آمار برخی از مردم بیش از یک دفترچه دارند.
انتهای پیام/