مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش 9 درصدی گوشت مرغ از ابتدای سال جاری در استان خبرداد.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،رضازاده گفت: ازابتدای امسال چهار هزار و 424 تن گوشت مرغ در استان تولید شده که نسبت به سال قبل 9 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه در آبان ماه امسال 447 هزار و 225 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان صورت گرفته که این رقم در آبان پارسال 268 هزار قطعه بوده است، افزود:جوجه ریزی در آبان امسال 67 درصد افزایش داشته است.

وی میزان جوجه ریزی دراستان از ابتدای امسال راسه میلیون و 111هزار و 430 قطعه عنوان کرد و افزود: رقم یاد شده در مدت مشابه سال گذشته دو میلیون و 850 هزار و 450 قطعه بوده است.

بیشترین جوجه ریزی صورت گرفته دراستان را با یک میلیون و 700 هزار قطعه مربوط به شهرستان شیروان دانست.

رضا زاده اظهار داشت:سرانه مصرف گوشت مرغ در استان 188 کیلوگرم در سال است/س.

برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت ، مرغ ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.