رئیس سازمان ملی بهرهوری، افزود: اکنون آموزشها کمیت خوبی دارد و باید در بخش کیفیت نيز تلاشهای بیشتر برای ارتقای آن انجام داد.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری در کشور وضعیت مناسبی ندارد، تصریح کرد: مسائل نوآوری در زمینه بنگاهها، دستگاههای اجرایی و در مجموع در سطح ملی باید پدید آید ولی به خاطر شرایط تحریم چون امکان استفاده از تکنولوژیهای برتر وجود نداشته باید زیرساختهای آن ارتقا یابد.
طباطبایی تصریح کرد: فراهم کردن زیرساختهای اجتماعی، کارآفرینی، رقابتپذیری عمدهترین مؤلفههای ارتقای بهرهوری هستند.
وی به سیاستهای کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در بعد اقتصادی اشاره کرد و گفت: این سیاستها مستقیم یا غیر مستقیم به بهرهوری اشاره دارد که میتوان به سیاستهای حمایت از تولید ملی و سیاستهای کلی اشتغال اشاره کرد.
وی عنوان کرد: بهبود فضای کسب و کار، توانمندسازی نیروی کار، ایجاد خلاقیت و انگیزه از دیگر مولفههای ارتقای بهرهوری هستند.
رئیس سازمان ملی بهرهوری به سهم بهرهوری در پایان برنامه پنجم اشاره کرد و گفت: این سهم باید به یک سوم از رشد (۸درصدی) اقتصادی برسد و باید در این راستا بازارهای رقابتی شکل گیرد و نیروی متخصص بر اساس اصل رقابتپذیری و کارآفرینی فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه تلاش خواهیم کرد در صورت کاستیهای لایحه نظام بهرهوری آن را اصلاح و تکمیل کنیم، گفت: ارائه آمار دقیق از سهم بهرهوری بر اساس آمارها و استانداردهای بینالمللی، ارتباط مناسب با سازمان بهرهوری آسیایی، ارتقای علمی بنگاهها و نیز ارتقای فرهنگ بهرهوری با همکاری صدا و سیما در دستور کار این سازمان خواهد بود.
انتهاي پيام/