ابهری در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: تغییر سبک زندگی اصلیترین علت شکاف نسلها است و از نگاه رفتارشناسی ارتباط فرزندان با والدین را به سه شکل میتوان ارزیابی کرد.
وی ادامه داد: تعامل نسلها نخستین شکل ارتباط فرزندان با والدین است یعنی فرزندان دارای ضوابط مناسب با والدین بوده و در بین آنها شکاف و اختلافی دیده نمیشود مورد بعدی تقابل نسلهاست که در این حالت نیز فرزندان در کشمکش رفتاری با والدین بوده و مورد آخر گسست نسلها است که در این فرآیند فرزند رابطهی عاطفی و مادی و معنوی خود را با خانواده کمتر یا قطع نموده است.
ابهری اظهار داشت: علت ایجاد تغییر سبک در زندگی این است که فرزندان موارد ذهنی و خیالی را با قصد و تحقق در زندگی روزمره وارد رفتار خود مینمایند و دومین علت روانی و رفتاری گسست نسلها سختگیریهای انضباطی والدین و بیقیدی در رفتار آنها است.
این آسیبشناس در پایان خاطر نشان کرد: احیای ارزشهای دینی و فرهنگی در زندگی خانوادهها، استفاده از زبان رسانهای برای تقویت ارتباط عاطفی فرزند با خانواده و آموزش مهارتهای زندگی در جهت ایجاد تفاهم بین والدین و فرزندان از مواردی هستند که برای پیشگیری از ایجاد شکاف بین نسلها میتوان استفاده کرد.
انتهای پیام/