هدف اصلی گردشگری سلامت می تواند ارتقاء دهنده سلامت آحاد جامعه بشری باشد.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به شرکت کنندگان در چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی که توسط دکتر نیکنام، مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور قرائت شد، گفت: اکنون که امت اسلام به برکت آگاهی‌های روز افزون، به توانمندی‌های خود وقوف بیشتری پیدا می‌کنند، همکاری‌های کشورهای اسلامی حول نقاط قوت این کشور‌ها در حوزه‌های گوناگون می‌تواند به گونه‌ای واقع بینانه و در راستای رفع نیازهای دنیای اسلام تدوین و برنامه ریزی شود.

حسن قاضی‌زاده هاشمی بیان داشت: از این رو کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی که نمونه‌ای ارزشمند از این دست است، فرصت مغتنمی را برای همکاری کشورهای اسلامی در حوزه بسیار مهم گردشگری سلامت فراهم آورده است.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: امروز نقش صنعت گردشگری در معنای عام و گردشگری سلامت به طور خاص در توسعه و تقویت زیر ساخت‌های اقتصادی از یک سو و ارتقا سطح تبادلات علمی و فرهنگی و اجتماعی و سیاسی میان کشور‌ها بر هیچ کس پوشیده نیست، به گونه‌ای که در حال حاضر بسیاری از کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه، بخش زیادی از منابع ارزی خود را از طریق ارائه خدمات گردشکری تامین می‌کنند.

قاضی‌زاده هاشمی در پیام خود با اشاره به اینکه گردشگری سلامت رویکردی است که بر اساس نیازهای جوامع بشری به خدمات پزشکی شکل گرفته و می‌گیرد، افزود: اگر نیک بنگریم، شاید امروزه توانمندی‌های پزشکی دنیای اسلام بتواند پاسخ گوی بسیاری از نیازهای پزشکی مسلمانان در قالب گردشگری سلامت باشد و لازمه تحقق این امر، انجام طراحی‌های لازم و تامین زیر ساخت‌های مناسب است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دستورکارهای چهارمین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی مبنی بر شناختن و شناساندن ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل کشورهای اسلامی برای ارائه به نیازمندان کشورهای دیگر تاکید کرد.

وی در ادامه این پیام آورده است: خوشبختانه طی سالهای اخیر اقدامات خوبی جهت ارائه و شناساندن توانمندی‌ها و ظرفیت‌های گردشگری سلامت جمهوری اسلامی ایران به عمل آمده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها، برپایی کنفرانس بوده که اکنون چهارمین دوره آن در حال برگزاری است.

وی همچنین مسئولیت اصلی گردشگری سلامت را بر عهده وزارتخانه‌های بهداشت دانسته و همکاری بخش‌های مختلف در انجام موفقیت آمیز این رسالت را یک اصل مهم برشمرده است.

هاشمی همچنین بیان داشته: کشورهای اسلامی باید در راستای گسترش گردشگری سلامت با الگو گرفتن از نمونه‌های موفق سایر کشور‌ها اهتمام ورزیده و از سوی دیگر، تسهیل کننده ارتباطات کشور‌ها و موسسات مربوطه خود در تعاملات خارجی مرتبط با گردشگری سلامت باشند. /س

برچسب ها: بهداشت ، درمان ، گردشگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.