دکتر سیما فردوسی، متخصص روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: موسیقی بر تفکر و نوع یادگیری تاثیر فراوانی دارد به طوریکه متعاقب این تاثیر تغییرات مخصوص در زندگی افراد ایجاد میشود. همچنین آشنایی با موسیقی در سنین پایین تاثیرات را بیشتر میکند و اصلیترین بخش یادگیری نیز در افراد به همان سالها باز میگردد که این آموزش تاثیر فراوانی در مراحل بعدی زندگی دارد.
وی گفت: به طور کلی آسانترین و اساسیترین روش آموزش کودکان در تمامی فعالیتها استفاده از موسیقی است.
وی افزود: موسیقی تاثیر بسزایی به درمان "افسردگی" نیز دارد و انتخاب نوع موسیقی نیز بر میزان تاثیر آن بر ضریب هوش بستگی خواهد داشت همچنین استفاده از موسیقی در آموزش کودکان میتواند به یادگیری آنها در این زمینه بسیار کمک کند.
دکتر محسن شفیعی متخصص مغز و اعصاب نیز راجع به تاثیر موسیقی بر مغز و اعصاب گفت: تحقیقات نشان داده است که موسیقی میتواند امواج مغزی را با خود همراه کند به طوری که هر نوع از موسیقی، باعث میشود که امواج مشابه با ان در مغز ایجاد شود. ضربههای تندتر در موزیک باعث افزایش دقت و تمرکز میشوند و گامهای آهستهتر باعث آرامش بیشتر میشوند. همچنین مشخص شده است که اثر موسیقی بر مغز انسان حتی پس از قطع شدن آن نیز ادامه دارد.
وی اظهار داشت: موسیقی میتواند باعث تفکر مثبت در ذهن انسان شود و به همین دلیل میتوند در درمان افسردگی و اضطراب موثر باشد موسیقی میتواند جلوی آثار مخرب استرس را به بدن بگیرد و میتواند قدرت خلاقیت و خوشبینی را فراهم کند.
همچنین باعث اثرات مثبت بر سلامت و سیستم ایمنی، چگونگی فرایند پردازش موسیقی در مغز، تعامل بین زبان و موسیقی و رابطه موسیقی و هیجانات است.
انتهای پیام/