کمال الدین پیرمؤذن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل افزود: ما در دوره نهم مجلس با رایزنی و پیگیری از طریق صندوق توسعه ملی و مسئولان پتروشیمی اراک سعی کردیم تا با جذب صنایع اعتباری به توقف این پروژه پایان دهیم و از یک ماه پیش این پروژه مهم و تأثیرگذار در استان اردبیل فعالیت خود را دوباره آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: این کارخانه قرار است با مدیریت کارخانه پتروشیمی شازند اراک و با تخصیص بیش از 545 میلیون دلار ارز از محل صندوق توسعه ملی، اجرایی و عملیاتی شود.
نماینده مردم اردبیل،نیر،نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسئولان استانی موظف شدند در تأمین زیرساخت های این پروژه به ویژه آب و گاز مورد نیاز، پیگیریها را انجام دهند که استاندار جدید اردبیل با توجه به سابقه حضور در عملیاتی کردن چنین پروژه هایی مصمم است تا پتروشیمی اردبیل را با کمک سرمایه گذاران بخش خصوصی به یک سرانجام مطلوب برساند.
مجتمع پتروشیمی اردبیل با ظرفیت تولید روزانه 1 میلیون و 100 هزار تن آوره و 600 هزار تن آمونیاک در زمینی به مساحت 53 هکتار در حال احداث است که تأمین 85 درصد اعتبارات ساخت این پروژه را پتروشیمی اراک متقبل شده است.
کارخانه پتروشیمی اردبیل با احداث و گذراندن مراحل تکمیلی قادر به تولید محصولات متنوع از جمله مجموعه های پایین دست با مصارف آوره و آمونیاک از قبیل پلاسیتک سازی، الیاف چسب سازی و دیگر مواد بهداشتی است که 10 میلیون متر مکعب آب آن نیز قرار است از سد یامچی تأمین و خط ویژه گاز مورد نیاز آن نیز تأمین شود/س .
انتهای پیام/