رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ساوه گفت: اولین محصول زعفران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه برداشت شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک،  پرویز مرکزی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده جهت کاشت و تولید محصولات زراعی و گیاهان دارویی افزود: طی مطالعات علمی انجام شده از دو ماه گذشته طرح کاشت و تولید یک نمونه پیاز زعفران در مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی ساوه آغاز شد.

وی گفت: با توجه به کیفیت پیاز نوع محصول زعفران انتخاب شده و با اجرای اصول علمی کاشت و مراقبت های لازم، ‌اولین محصول زعفران تولید شده در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه برداشت شد.

وی اضافه کرد: محصول برداشت شده در آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی مورد بهره برداری و انجام آزمایشات و مطالعات علمی قرار خواهد گرفت و پس از بررسی نتایج حاصله با توجه به منطقه زراعی شهرستان ساوه برای تولید انبوه اقدام خواهد شد.

پرویز خاطر نشان کرد: كشت زعفران بهترين گزينه براي مناطقي است كه با مشكل كمبود آب روبه‌رو هستند چون آبياري زعفران در پاییز و زمستان انجام و عمده آب مورد نياز از بارندگي‌ها تامين مي‌شود./ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.