دانشمندان انجام ورزش افراطی را در دوران سالمندی نه تنها مفید نمی‌دانند بلکه آن را عاملی برای ابتلا به بسیاری از بیماری‌های خطرناک و یا صعب العلاج معرفی کرده‌اند.

 به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران،پژوهشگران به تازگی دریافته‌اند که راه رفتن می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی به ویژه در افراد بالای ۶۵ سال شود. 

گفتنی است، افراد سالمندی که در روز حداقل به مدت یک ساعت راه پیمایی انجام می‌دهند تا یک سوم با کاهش خطر بروز سکته مغزی در آینده مواجه خواهند شد. 

 بررسی‌ها نشان می‌دهد، در عین حال پزشکان توصیه می‌کنند که سالمندان خود را در وضعیت دشوار قرار ندهند زیرا پیاده روی شدید و یا ورزش بسیار شدید نیز می‌تواند باعث ایجاد بیماری و شرایط ناخواسته جسمانی از جمله مشکل مفاصل و تنفسی در آن‌ها شود. 

دانشمندان همچنین دریافته‌اند که تنها راه پیمایی ساده و نه حتی دویدن نیز می‌تواند اثرات مفید فراوانی بر سلامت افراد سالمند بگذارد. 

 پژوهشگران این نتایج را با تحقیق بر روی حدود ۳ هزار و ۴۳۵ فرد بزرگسال در رده سنی ۶۰ الی ۸۰ سال به دست آورده‌اند و میزان مسیر راه پیمایی آن‌ها در هر روز و سرعت معمول آن‌ها را اندازه گیری نموده‌اند. 

پژوهشگران در صدد هستند که پیاده روی منظم را به عنوان بخش مهمی از استراتژی‌های پیشگیرانه در زمینه سکته مغزی به ویژه در افراد مسن اعلام نمایند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار