سالانه 75 هزار تن انواع سبزی در سطح 400 هکتار از مزارع جهرم فارس تولید می شود.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛جلال بهجو مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: این میزان تولید که از مرغوبیت و کیفیت مطلوب برخوردار است شامل شوید، جعفری، تره و ریحان است و به بازارهای مصرف داخل و خارج استان فارس صادر می شود.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم افزود: کشت محصولات سبزی و صیفی به دلیل شرایط آب و هوایی خاص شهرستان جهرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بهجو به عدم استفاده از کود و سموم شیمیایی در تولید سبزی و صیفی و تولید محصولات سالم و ارگانیک اشاره کرد و ادامه داد: برای کاشت سبزی مسائلی از قبیل تهیه زمین، بذر، کود، نحوه کاشت، آبیاری و مراقبت های ضروری درحین کاشت مطرح است.

وی بیان کرد: رعایت نکات لازم برای هر یک از این موارد جهت داشتن یک محصول خوب و مرغوب امری ضروری است.

بهجو با اشاره به خواص منحصر به فرد سبزی ها افزود: سبزی ها هر کدام ویژگی های تغذیه ای و درمانی خاص خودشان را دارند که استفاده از آن برای تمام افراد جامعه توصیه می شود.

شهرستان جهرم در فاصله 193 کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد./س

انتهای پیام/

برچسب ها: تولید ، سبزی ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.