به گزارش خبرنگار باشگاه خبر نگاران همدان ؛ سردار احمد کریمیجبلی با اشاره به اهداف بسیج پیشکسوتان گفت: در ابتدای کار، هیچ برنامهای برای زمان بازنشستگی پاسداران وجود نداشت چرا که مشخص نبود جنگ تا چه زمانی به طول میانجامد و تا چه زمانی نیاز به حضور در سپاه وجود دارد تا اینکه در سال 73 نخستین گروه از سپاه بازنشسته شدند.
وی اضافه کرد: کانون بازنشستگان سپاه در سال 75 تشکیل شد و به پیگیری مطالبات مادی بازنشستگان شامل مسائل معیشتی، اشتغالزایی، حقوق، وام، توانمندسازی، مشکلات فرزندان و سایر موارد پرداخت، اما برای مطالبات معنوی و روحی آنها پاسخی نداشت.
کریمی جبلی افزود: از لحاظ مطالبات روحی و معنوی باید این موضوع در نظر گرفته شود که یک پاسدار بازنشسته با یک کارمند عادی متفاوت است چرا که یک پاسدار به عنوان یک مجاهد تا توان دارد در خدمت کشور بوده و در واقع، یک سرمایه گرانقدر است که 30 سال تجربه و آگاهی را در خود انباشته و نباید به سادگی از چرخه کاری خارج نشود.
وی تصریح کرد: جنس پاسداری از جنس روحانیت بوده و در واقع مبلغ اسلام است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، بازنشستگی در معنای مصطلح خود در اسلام و انقلاب معنا ندارد.
کریمی جبلی اعلام کرد: بدین منظور، مجمع پیشکسوتان جهاد و شهادت به منظور پاسخگویی به مطالبات روحی و معنوی پاسداران بازنشسته تشکیل شد که هدف از تشکیل آن، ساماندنی، انسجام و بهکارگیری بازنشستگان در راستای تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی است.
وی گفت: تاكنون بيش از هزار و 200 كميته تخصصي بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت در کشور راهاندازي شده است./س