یک روانشناس معتقد است،وضعیت آب و هوایی هم می تواند در افزایش موارد خودکشی تاثیر گذار باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

ابراهیم نصرالهی خودکشی را از دیدگاه روانشناسی نوعی ابراز احساس نا امیدی تعریف کرد و اظهار داشت: زمانی که فرد احساس کند مشکل او حل نشدنی است و راه حلی برای خارج شدن از بن بست زندگی خود پیدا نکند، در مواردی این احساس نا امیدی را به صورت خودکشی ابراز می کند.

نصرالهی افسردگی را بیشترین عامل موثر در بروز خودکشی عنوان کرد و اظهار داشت: افراد که دچار افسردگی هستند احتمال اقدام به خودکشی در آنها افزایش می یابد و به همین علت باید هرچه سریعتر نسبت به درمان افسردگی از طریق مراجعه به روانشناس اقدام کرد.

نصرالهی معتقد است: بیشتر خودکشی ها تنها به قصد کمک گرفتن از دیگران و یا تهدید و ترساندن آنهاست و کمتر موردی است که در آن فرد به طور واقعی قصد خاتمه دادن به زندگی خود را داشته باشد.

نصرالهی به تفاوت شیوه های خودکشی در زنان و مرداناشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بیشترین روش خودکشی در دنیا به وسیله اسلحه گرم انجام می شود که کاربرد آن در مردان بسیار بیشتر از زنان است.

نصرالهی خوردن سم را بیشترین شیوه مورد استفاده زنان برای خودکشی عنوان کرد و استفاده از این روشها را مربوط به روحیات جنسیتی افراد دانست.

این روانشناس معتقد است: عواملی همچون وضعیت آب و هوایی، ارتباطات دینی و مذهبی، استفاده از مواد مخدر، گرایش به تماشای فیلم های خاص، تفاوت های فرهنگی در نژاد و مذهب و ملیت و بسیاری دیگر می توانند عوامل موثری در بروز خودکشی باشند.

وی همچنین افسردگی در میانسالی و نیز بروز آثار پیری در دوران کهنسالی افراد را عوامل موثر خودکشی در این سنین عنوان کرد.

نصرالهی انجام خودکشی به دلیل انتقام گیری را بیشترین انگیزه خودکشی در غرب کشور عنوان کرد و اظهارداشت: به دلیل بافت فرهنگی موجود در این مناطق بسیاری از افراد ترجیح می دهند مشکل بحرانی خود را با خودکشی حل کنند و برای انتقام گرفتن از دیگران این کار را انجام دهند.

به گفته این روانشناس علاوه بر عوامل روانی، عوامل زیست شناختی و اجتماعی مانند بیکاری نیز در افزایش آمار خودکشی در یک جامعه موثر هستند.

برچسب ها: کرمانشاه ، آب ، هوا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.