به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران دکتر مجید حاجی فرجی،رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای امروز ۴ آذر در کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا گفت: افزایش نیاز جامعه به غذا و رشد بیرویه جمعیت و محدودیت منابع غذایی از مسائلی است که توجه به تصمیم سازان و سیاستگذاران را جلب کرده است که عدم توجه و برنامهریزی درست باعث میشود شاهد مشکلات در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه طبق اعلام سازمان خوار و بار جهانی جمعیت جهانی تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۸ میلیارد نفر خواهد رسید، افزود: براساس آمار تا سال ۲۰۳۰ باید مقدار دسترسی به محصولات غذایی در کشورهای در حال توسعه از جمله ایران ۷۰ درصد بیشتر از وضعیت فعلی باشد، بنابراین یکی از اهداف اصلی سیاستهای توسعه در کشورها به کارگیری تمهیدات لازم برای تامین مواد غذایی بالانس در داخل کشور است.
حاجی فرجی به ایمنی غذا اشاره و عنوان کرد: ایمنی غذا از راهکارهای بسیار مهم در سلامت جامعه است که دولتها تلاش میکنند مشکلات موجود در این زمینه کاهش پیدا کند که این امر از طریق تعیین برنامههایی چون ارتقا روشهای تولید و فرآیند مواد غذایی، نگهداری و آموزش مصرف کنندگان و سامانههای سیستمهای توزیع و استفاده از افزودنیهای غذایی انجام میشود اما با این وجود هنوز هم کنترلهای کافی برای اطمینان ازمصرف مناسب و ایمنی در طول را ذخیره غذایی و بازنگری در سابقه بازار و نظارتهای مداوم از دغدغههای مردم است.
وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که با استفاده از تکنولوژی نوین روز در صنایع غذایی زیاد شده است اما هم پای آن نتوانسته کیفیت مواد غذایی در کشور را افزایش دهد.
انتهای پیام/