به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ مایعهای ظرفشویی، وایتکس، پودرها و صابونهایی که برای شستشوی ظروف استفاده میشوند، حالت اسیدی دارند و این حالت اسیدی باعث تخریب ظروف میشود و باعث میشود مواد سمی موجود در ظروف هنگام طبخ و پخت غذاها آزاد شوند.
بررسیها نشان میدهد، مایعات ظرفشویی باعث ترشحات آمونیاکی در بدن میشوند و حالت اسیدی آنها با آب از بین میرود بلکه در ظرف باقی میماند و باعث میشود مواد سمی هنگام پخت غذا برای بدن آسیبهای زیادی به وجود آورند و توصیه میکنند برای شستشوی ظروف بهتر است از خاک استفاده شود زیرا خاک خاصیت جرم گیری دارد و میتواند مواد را ضد عفونی کند.
نتایج مطالعات نشان میدهد که مایع ظرفشویی میتواند آسیبهای زیادی به وجود آورد مادهای مضر است.
انتهای پیام/