سرپرست جهاد کشاورزی ساوه گفت: سالانه 15 هزار تن انار این شهرستان به خارج از کشور صادر می شود.

شریفی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این میزان 10 درصد انار تولیدی این شهرستان را شامل می‌شود که بیشترین ارقام آن را ملس و ترش ساوه تشکیل می دهد.


وی با اشاره به این که بازارهای هدف صادرات این محصول کشورهای اروپایی، خلیج فارس و تازه استقلال یافته است، اظهار کرد: استفاده نکردن از کود و سموم شیمیایی و ارگانیک بودن دلیل استقبال بازار جهانی از این میوه بهشتی است.


وی بیان کرد: حدود دو هزار تن انار در یک ماه اخیر به کشورهای اتریش، ارمنستان و سایر کشورهای اروپایی ارسال شده است.


شریفی با اشاره به این که هر کیلوگرم انار تولیدی به طور میانگین به ارزش یک و نیم تا دو دلار به فروش می رسد، گفت: صادرات انار این شهرستان تا پایان امسال ادامه دارد.

سی و آزمایش این محصول از سوی کارشناسان و دریافت گواهی سلامت و ارگانیک می توانند نسبت به ارسال این میوه بهشتی به اقصی نقاط جهان اقدام کنند.


وی با اشاره به این که سالانه حدود 150 هزار تن انار در این شهرستان تولید می شود، اظهار کرد: 20 درصد انار تولیدی ساوه قابلیت صادرات دارد.


وی بیان کرد: 11هزار هکتار باغ انار در شهرستان ساوه وجود دارد که از این میزان 9 هزار هکتار آن بارده است.
شهرستان ساوه خاستگاه تولید انار مرغوب، با کیفیت و ارگانیک جهان است. /ز

برچسب ها: تولید ، انار ، ساوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.