فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ،مغز پسته دارای مقدار بسیار زیادی پروتئین گیاهی و مواد نشاسته ای و مواد معدنی مانند پتاسیم،کلسیم،روی و منیزیم است که موجب برطرف کردن نیازهای بدن فرد می شود.
وی افزود: پسته حاوی مقداری روی است که در رشد سلول ها و بافت های بدن بسیار موثر بوده و وجود کلسیم و آهن نیز به استحکام بخشیدن به استخوان ها و دندان ها کمک بسیاری می کند.
وی خاطر نشان کرد: همانطور که گفته شد پسته حاوی بسیاری آهن و کلسیم است که در درمان بیماری هایی مثل کم خونی های ناشی از فقر آهن بسیار مفید است.
وی تصریح کرد: پسته دارای مقدار زیادی پروتئین است و همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن مفید است.
وی در خاتمه گفت: پسته منبع غنی فیبر و ویتامین B6 است و میزان پتاسیم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسیم موجود در یک عدد پرتقال برابری می کند.
انتهای پیام/