
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجتالاسلام والمسلمین سید عباس موسویان در نشستی در دانشگاه سونان کالیجاگا اندونزی مفاهیم شکل گیری و توسعه بانکداری اسلامی و اقتصاد اسلامی در ایران را تبیین کرد و گفت: این مدل را میتوان با بومی سازی به کشور اندونزی ارائه کرد.
عضو شورای فقهی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس گفت: مدل توسعه بانکهای اسلامی در ایران متفاوت از سایر کشورهای اسلامی است و این مدل در مواجهه با تحریمها قادر به حیات خواهد بود.
شرکت کنندگان در این نشست که بیش از 300 نفر از استادان و دانشجویان دانشکده اقتصاد بودند از استاد موسویان سؤالاتی را در خصوص اقتصاد و بانکداری اسلامی پرسیدند.
در این نشست قائم مقام رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده اقتصاد و مسئول اتاق ایران و تنی چند از مسئولان بانکهای اسلامی شهر جوگجاکارتای اندونزی حضور داشتند
گفتنی است برگزاری این نشست حاصل دیدار هفته گذشته دکتر ابراهیمیان رایزن فرهنگی ایران در اندونزی با پروفسور دکتر موسی اشعری رئیس دانشگاه سونان کالیجاگا بوده است./