به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان، سیدعلی امیری در حاشیه اجرای طرح رهاسازی این تعداد بچه ماهی در استخرهای این شهرستان افزود: پیش بینی می شود ، در طول مدت 6 تا 8 ماه بین 10 تا 11 تن گوشت سفید تولید شود.
وی اشتغالزایی صنعت پرورش ماهی قزلآلا در این مناطق را بیش از 24 نفر به طور مستقیم اعلام و خاطرنشان کرد: هنگام صید ، برداشت ماهی و عرضه آن به بازار مصرف ، نیز افراد دیگری به صورت غیر مستقیم مشغول به کار میشوند.
امیری با اشاره به محدودیت منابع آبی کشاورزی در این بخش تصریح کرد: شهرستان زرند جز مناطق کم آب استان محسوب می شود و تقریبا 70 درصد منابع آبی منطقه لب شور و شور هستند.
وی با اشاره به اینکه این شهرستان در زمینه تولید و پرورش انواع آبزیان استعداد خوبی دارد ، یادآور شد: در نیمه نخست سال ظرفیت پرورش ماهیان گرمابی و در نیمه دوم سال پرورش ماهیان سردابی در این شهرستان از ظرفیت خوبی برخوردار است./