پژوهشگران گروه بيهوشي و پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد به منظور ارتقاء کیفیت درمان در مراکز درمانی و پیش بیمارستاني موفق به طراحي و ساخت لوله تهویه حلقی و مری شدند.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ حسین ذوقی کارشناس بیهوشی و احمد کرچی کارشناس پرستاری بیمارستان امام رضا (ع) با همفکری و راهنمائی اساتید طب اورژانس موفق شدند پس از 5/1 سال تلاش اختراع خود را به ثبت برسانند.

حسین ذوقی یکی از مخترعین در این رابطه گفت: با توجه به نیاز دانشجویان در حرفه پرستاری و بیهوشی و دانشجویان گروه پزشکی و تکنسین ها و کارشناسان 115 و بخصوص نیاز به ارتقاء کیفیت درمان در مراکز درمانی و پیش بیمارستانی، اقدام به تهیه و اختراع لوله تهويه حلقي – مري Pharango – Esophago Ventilation Tube تك مجرا با دوكاف نمودیم که متناسب انتظار عمومی در برآوردن نیاز بیماران می باشد.

وی گفت: اختراع لوله تهويه حلقي – مري حاصل تلاش شبانه روزی برای دستیابی به راهی بمنظور ارتقاء کیفیت درمان بود که در بخش درمان و حمایت فکری دوستان نزدیک در بخش های درمانی و راهنمایی های اساتید طب اورژانس پس از 5/1 سال به نتیجه رسید.

همچنین احمد کرچی کارشناس پرستاری و مخترع دیگر این وسیله در مصاحبه با وب دا گفت: بيشتر اوقات بروز شرايط اورژانسي و استرسي در توانمندي کارشناسان و تكنسين های بيهوشي و اورژانس تاثير بسزايي دارد. لذا وجود لوله تهويه حلقي – مري متناسب با ساختمان داخلي حلق و مری شکل می گیرید و در كارگذاري مطمئن لوله بطور موثر مناسب است.

وی کاربردهای دستگاه را شامل مناسب در بيماران با لوله گذاري سخت،جلوگیری از آسیب رساندن به تراشه و تارهای صوتی،کاربری آسان در بيماران بخش هاي اطاق عمل، بخش هاي اورژانس بيمارستاني و اورژانسهای خارج بيمارستاني،تسهیل روند باز نگهداشتن و حفظ راه هوایی و قابل استفاده در همه مکانها برشمرد .

این کارشناسان مخترع با بیان اینکه بخش درمان به برخورداری از وسایل پزشکی جدید و کارآمد و در عین حال ساده، برای دستیابی به راه های هوائی مطمئن نیاز به ساخت این وسیله در حداقل زمان ممکن دارد، افزودند: با توجه به کند بودن بخش صنعت در تولید لوازم پزشکی و از طرفی شدت رقابت در خصوص لوازم پزشکی و قیمت تمام شده که تقریبا هدف اول شرکت های ذینفع می باشد، نیاز به توجه و حمایت از تولیدات داخلی و ارزان که در نهایت منجر به کاهش هزینه های درمان بیماران خواهد شدوبا توجه به نو بودن اثر و زمان زیادی از آن نگذشته است، هنوز تلاشی برای تولید آن نشده است و منتظر پیشنهادات شرکت های تولید کننده لوازم پزشکی هستیم.

با این احوال هم اکنون در مرکز بوعلی دانشگاه مشهد اقداماتی را برای بازاریابی این محصول انجام داده ایم .


انتهای پیام/
برچسب ها: مری ، علوم پزشکی ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار