به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، نماینده ولی فقیه در مازندران علامه ابن شهرآشوب ساروی را از ستونهای فکری جهان تشیع دانست و گفت: وی با خدمات خود در قرن ششم موجب احیای دین و جایگاه روحانیت در تشیع شد.
آیتالله طبرسی افزود: برغم جایگاه ارزشمند و شخصیت برجسته علم و فقاهت علامه ابن شهرآشوب ساروی، متاسفانه تاکنون بخوبی به جامعه معرفی نشده و برگزاری کنگره بین المللی این بزرگوار اقدام مناسبی برای معرفی ایشان است.
وی، مرحوم علامه ابن شهرآشوب ساروی را از ستونهای فکری جهان تشیع دانست و افزود: وی با خدمات خود در قرن شششم موجب احیای دین و جایگاه روحانیت در تشیع شد.
وی با اشاره به اینکه ابن شهرآشوب یکی از علمای نامدار و در عین حال گمنام است، تصریح کرد: کنگره بین المللی ابن شهر آشوب توسط دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ، صدا و سیما، استانداری، فرمانداری، شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی و اوقاف و امور خیریه برگزار میشود.
امام جمعه ساری گفت: افتخار مازندران است که علمای بزرگی از آن برخاستند که انصافاً در زمینه بقای دین اسلام قدم برداشتند وآثاری که بر فرهنگ شیعه اثر گذاشت را نوشتند و هر وقت که نقلی از مناقب ابن شهرآشوب را در کتابی میبینید به معنی حضور یک عالم شیعی در مستندات مربوط به اهل بیت(ع) که سینه به سینه نقل شده است.
آیتالله طبرسی، افزود: برگزاری یادمانهای علما سهم علمای شیعه در احیا و بقای دین را نشان میدهد و ما در صدد سهم خواهی نیستیم اما سهمگذاری را وظیفه میدانیم ما باید سهم از خودمان به جای بگذاریم که الحمدالله ما در این زمینه با تلاشهای گسترده علمای گذشته و حال سهم برجستهای داریم .
وی معرفی مشاهیر و شخصیت های برجسته دینی و علمی را مهم دانست و گفت: شخصیت ابن شهرآشوب مربوط به همه است و این افتخار باید در همه جای کشور سایه خود را بگستراند و بسترسازی برای اجرا مهم است.
به گفته وی: ابن شهرآشوب یکی از علمای به نام خطه مازندران است که در سروینه باغ شهرستان ساری دیده به جهان گشوده و برای اسلام و تشیع خدمات ارزندهای را انجام داده است.
نماینده ولی فقیه در مازندران،: علامه ابن شهر آشوب ساروی تنها متعلق به شهر ساری و یا استان و کشور نیست بلکه تعلق به جهان اسلام و تشیع دارد.
آیتالله طبرسی، افزود: ابوجعفر، محمد بن علی بن شهرآشوب بن ابونصر بن ابوالجیش مازندرانی ملقب به رشیدالّدین و عزالدّین و مشهور به اِبنِ شَهْرْآشوب در شرایط سخت و با مشقتهای زیاد جهت تعمیق دستورات دین اسلام، نگارش و جمع آوری مسائل اسلام و شیعه تلاش کرد و در یکی از سفرهای خود در حلب درگذشت و در همان جا به خاک سپرده شد./س