وی افزود: این خال ها معمولا بعد از سن بلوغ روی پوست افراد ظاهر می شوند و رشد آنها در سی سالگی متوقف میشود.
دکتر طباطبایی تصریح کرد: خال های گوشتی که علت ژنتیکی و مادرزادی دارند، خطرناک نیستند و بدخیم نمی شوند. اما اگر در محل هایی باشند که تحت فشار یا ضربه قرار بگیرند مثل: روی پوست صورت که در معرض تراشیده شدن قرار می گیرند و پاشنه پا، ممکن است تحریک و به خال های بدخیم و سرطانی تبدیل شوند.
وی افزود: برای جلوگیری از بدخیم شدن این خال ها، می توان به پزشک متخصص مراجعه کرده و آنها را از سطح پوست حذف کرد.
دکتر طباطبایی گفت: خال های گوشتی به
هیچ عنوان به صورت خود به خود افزایش پیدا نمی کنند و اگر تعداد آنها در فردی زیاد
باشد، جنبه ژنتیکی دارد.
انتهای پیام/