رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف همزمان بعضی از مواد غذایی با هم می تواند برای فرد مضر باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، دکتر میترا مهربانی افزود: گاهی تأثیر تداخل این مواد غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاجدر فرد بروز می کند.

وی خاطرنشان کرد: حکمای طب ایرانی معتقدند، مصرف هم زمان ماست با هرنوع و هر مقدار گوشت باعث بروز لکه های پوستی می شود.

دکتر مهربانی تصریح کرد: مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه تولید می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل رعایت نکردن این مطالب در طول چندین سال باشد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مردم توصیه کرد: از مصرف خربزه با عسل، ماست با هرنوع گوشت یا غذای گوشتی، کله پاچه با انگور، پنیر با بادام، شیر با میوه های تازه و شیر با تخم مرغ خودداری کنند.

دکتر مهربانی تأکید کرد: افراد باید از مصرف شیر با مواد غذایی ترش و شور، شیربا حبوبات، شیر با تُرُب، شیر با سبزیجات خام، شیر با گوشت، شیر با ماهی تازه و تخم مرغ با ماهی تازه پرهیز کنند.

وی گفت:افراد از مصرف همزمان سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه تولید می شود با برنج، ماش و حلیم خودداری کنند.

دکتر مهربانی یادآور شد: مصرف همزمان انار با حلیم، فرآوردهای لبنی با ترشیجات، فرآوردهای لبنی با انواع آلو ، خربزه یا هندوانه به همراه وعده غذایی و مصرف گوشت خام نیز می تواند امراض جدی را برای فرد بوجود آورد./س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.