وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: معتقد به پیروی از خط امام(ره) و رهبری دانسته و کوچکترین تخطی از این خط را جایز نمی‌دانم.

به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران؛ محمود گودرزی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در جلسه علنی امروز (یکشنبه 26 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در دفاع از برنامه‌های خود برای مدیریت این وزارتخانه گفت: تحصیلات بنده دکترای مدیریت و برنامه‌ریزی در ورزش است و قبل از انقلاب به عضویت انجمن اسلامی دانشگاه تهران درآمدم و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در سپاه پاسداران حضور پیدا کرده و همزمان در جبهه‌ها و عملیات‌های مختلف در 8 سال جنگ تحمیلی شرکت کرده ام.
 
وی در ادامه با اشاره به اینکه هنوز خود را سرباز کوچکی برای ملت و مردم ایران می‌دانم، افزود: خود را معتقد به پیروی از خط امام(ره) و رهبری دانسته و کوچکترین تخطی از این خط را جایز نمی‌دانم.
 
 
گودرزی گفت: در برنامه‌هایی که به صورت جامع به نمایندگان برای حوزه‌ی ورزش و جوانان ارائه کرده‌ام راهبردها و رویکردها را به صورت مجزا توضیح داده‌ام.
 

 
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: بنده بنیانگذار چهار نشریه علمی و ورزشی و یک نشریه بین‌المللی به زبان انگلیسی هستم و از نظر علمی در مرتبه استادتمامی قرار دارم.

گودرزی ظهار داشت: راهبرد دوم بنده در حوزه ورزش و جوانان، ساماندهی امور ازدواج جوانان است از این رو معتقدم 85عظم رهبری تبلور داشته است، افزود: جوانان از پانزده تا بیست و نه ساله یک سوم از جمعیت کشور ما را تشکیل می دهند لذا باید همان طور که شما نمایندگان عزیز در جریان هستید مدیریتی قوی در این حوزه بکار گرفته شود.
 
وی اظهار داشت: حمایت جدی مجلس و همکاری با نهادهای ذیربط به طور حتم امکان توفیق در حوزه ی ورزش و جوانان را بیشتر کرده و در موفقیت این وزارتخانه موثر خواهد بود.
 
گودرزی گفت: در برنامه‌هایی که به صورت جامع به نمایندگان برای حوزه‌ی ورزش و جوانان ارائه کرده‌ام راهبردها و رویکردها را به صورت مجزا توضیح داده‌ام.
 
وی تاکید کرد:راهبرد اولی را که در حوزه جوانان پیشنهاد داده‌ام، این است که بر اساس هویت ایرانی باید مسیر را برای جوانانمان ترسیم کنیم که در این راستا اقداماتی همچون نشر فرهنگ اسلامی و ترویج نماز، بهره گیری از نظرات مراجع تقلید و تقویت هویت دینی جوانان و افزایش امید و رضایت از زندگی نیازمند توجه  است.
 
گودرزی اظهار داشت: راهبرد دوم بنده در حوزه ورزش و جوانان، ساماندهی امور ازدواج جوانان است از این رو معتقدم در این حوزه باید اقداماتی همچون گسترش و توسعه مراکز آموزش ازدواج صورت گیرد.
 
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: ساماندهی امور جوانان و توسعه مشارکت آنها در صحنه‌های مختلف اجتماع، بسترسازی برای حضور جوانان در سطوح مختلف مدیریتی، طراحی و اجرای سند توانمندسازی سازمانهای مردم‌نهاد، شفاف‌سازی و تشریح وظایف دستگاه‌های اجرایی در حوزه جوانان، بهره گیری از تفکر این قشر و استفاده از ظرفیتها و توانایی‌های فکری جوانان خارج از کشور از مهم‌ترین معقولاتی است که در راهبرد دوم برنامه‌های خود به آن اشاره کرده ام.

گودرزی در ادامه سخنان خود درباره اقدامات عملی عنوان شده در برنامه‌های پیشنهادی‌اش اظهار داشت: تحقق الگوی سبک زندگی بر اساس اسناد بالادستی در سند چشم‌انداز بیست ساله طبق فرموده‌های مقام معظم رهبری یکی از این برنامه ها خواهد بود.
 
وی افزود: برگزاری دوره‌های مهارت های آموزشی، همکاری در آموزش و معیارسازی در سبک زندگی تراز نوین ایران اسلامی فردی و خانوادگی و ملی در همکاری با نهادهای مدنی و دولتی و دستگاه‌های ذیربط از دیگر برنامه‌ها است.
 
وزیر پیشنهادی ورزش وجوانان با اشاره به اجرای برنامه‌های سند کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: براساس مطالعات تطبیقی انجام‌شده، نگاه ما به جوانان نگاه کلی نبوده بلکه آنها را در چند دسته تفکیک کرده‌ایم که از جمله آنها می توان در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های زنان جوان، مردان جوان، جوانان دبیرستانی، جوانان از تحصیل مانده، جوانان بیکار، جوانان شاغل،جوانان محله‌های فقیرنشین، جوانان گروه‌های قومی مختلف، والدین نوجوان، جوانان بی سرپرست، جوانان با سرپرست، جوانان معلول، جوانان مبتلا و در معرض بیماری، جوانان در معرض ناهنجاری‌های اجتماعی، جوانان بی‌خانمان کارتن خواب، جوانان در معرض سوء استفاده مواد مخدر، جوانان حاشیه نشین، جوانان روستایی، شهرهای کوچک و مهاجر و جوانان نخبه اشاره داشت.

گودرزی درباره یکی دیگر از راهبردهای این وزاتخانه گفت: تمرکز بر اشتغال‌زایی جوانان تحصیل کرده، یکی از راهبردها بوده و اقدام عملی در حوزه آن نیز شناسایی فرصت‌های شغلی است.
 
وی افزود: جلب مشارکت با دستگاه‌های ذیربط برای اشتغال جوانان و زمینه‌سازی برای اجرای طرح‌ها و ایده‌های نو که توسط شرکتهای دانش‌بنیان ارائه می‌شود، زمینه‌سازی برای ورود کار آفرینان جوان در حوزه صنعتی و کشاورزی از دیگرراهبردهای برنامه‌های عملی ما در این وزارتخانه خواهد بود.
 
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با اشاره به برنامه‌های خود در حوزه ورزش گفت:  بنده فعالیت‌های ورزشی خود را با شعار ورزش پاک و معنوی و معرفتی تنظیم و تقدیم  نمایندگان مجلس کرده ام که مهم ترین بخش آن وجود اخلاق در ورزش است.
 
گودرزی افزود: استقرار نظام توزیع منابع ورزش و ادای حق ورزشی جوانان در تمامی استان‌های کشور با اولویت حمایت از استان‌های کمتر توسعه یافته و روستایی از مهم‌ترین شاخصه‌های راهبرد های ورزشی بنده به شمار می‌رود.
 
وی با بیان اینکه راهبردهای چهار گانه‌ای را به همین منظور خدمت نمایندگان ارائه کرده ام، اضافه کرد: نهادینه‌سازی اخلاق و قانون‌مداری در ورزش اولین راهبرد بنده به شمار می‌رود و اقدام عملی آن نیز توسعه اخلاق‌مداری و نگاه فرهنگی به مقوله ورزش و توجه به چهارده رهنمود اخیر مقام معظم رهبری، حاکم سازی ضابطه مداری و اصول اخلاقی  به جای حاکمیت فردی، تدوین واجرای برنامه های اخلاقی قانونمند در سازمان‌ها و باشگاه‌های ورزشی، تدوین نظام جامع صلاحیت‌ها و شایستگی‌های مسئولان ورزش کشور، پیشگیری از سوء استفاده‌های اقتصادی  از ورزش و استفاده  شایسته از پهلوانان و قهرمانان کشور به عنوان الگوهای اخلاقی شامل می‌شود.
 
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان افزود: ایجاد تعامل میان ورزش و هنر و بهره‌مندی از ساخت آثار فاخر ورزشی و هنری، استفاده از توان رسانه‌ها و ابزارهای نوین اطلاعاتی در آموزه‌های اخلاقی و فرهنگی در ورزش البته مسئله رسانه‌ها و در راس آن رسانه ملی باید کمک کند تا این فضا و رویکرد یک تغییر بنیادی و اساسی داشته باشد و همچنین پایش وضعیت اخلاقی و فرهنگی در ورزش کشور باید مورد تاکید قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه راهبرد دوم در این وزارتخانه توسعه ساختار محیط حقوقی ورزش است، درباره اقدامات عملی آن گفت: توسعه حقوقی و قانونی ورزش کشور مهم ترین نیاز قانونی ورزش امروز است که می تواند ورزش را از بلاتکلیفی رها کند.
 
گودرزی افزود: بلاتکلیفی قانون تاسیس وزارت ورزش وجوانان حمایت ویژه نماینده مجلس را طلب می‌کند که قانون قبلی آن نیز متعلق به سال 1350 است که این موضوع زیبنده این وزارتخانه و نظام اسلامی نیست و حتی این قانون نیز امکان اجرا در دهه 50 را ندارد.
 
وی تصریح کرد: شفاف‌سازی و تعیین حقوق و اختیار دستگاه‌های مسئول در حوزه ورزش، بازنگری در وظایف و اختیارات مدیران استانی و شهرستانی در راستای تحقق اصل تمرکز زدایی، حمایت از کانون و موسسات ورزشی مردم‌نهاد، کاهش تصدی گری دولت در حوزه ورزش،
 ترویج و توسعه فرهنگ وقف ، تشکیل نظام عالی حکمیت در داوری‌های ورزشی ، تحول در نظام اداری الکترونیکی و ایجاد بانک‌های اطلاعاتی از دیگر اقدامات عملی معوق ساختن راهبرد دوم به شمار می‌رود.
 
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در ادامه سخنان خود ارتقای کیفی و کمی ورزش و اولویت ورزش برای همه را راهبرد سوم این وزارتخانه عنوان کرد و درباره اقدامات عملی آن گفت: طبق محاسباتی که تاکنون از سوی ما انجام شده است در ورزش حرفه‌ای  گردش مالی به خصوص فوتبال سالانه حدود هزار و دویست میلیارد تومان است در حالی که بودجه سازمان تربیت بدنی حدود شصد میلیارد تومان است یعنی حدود هزار و هشتصد میلیارد تومان به دو مقوله ورزش حرفه ای و همگانی  هزینه می شود در حالی که  کل جمعیت بهره مند از این اعتبارات به هزار نفر نمی رسد به طوری که هفتاد و پنج میلیون نفر انتظار دارند از این سرمایه بهره داشته باشند.
 
گودرزی ادامه داد: باید سهم کسانی که بی‌بهره مانده اند به خصوص این هفتادو پنج میلیون نفر پرداخت شود.

وی در ادامه درباره اقدامات عملی در این راستا گفت: طراحی و تدوین الگوی ورزش روستایی ، تاکید و اجرای برنامه‌های ورزشی در سند چشم‌اندازی پیشرفت، ساماندهی نظام ورزش همگانی،گسترش مشارکت نهادهای  غیر دولتی و NGO ها ، شناسایی  ورزش و بازی‌های بومی و محلی، غنی‌سازی مطلوب اوقات فراغت از دیگر اقدامات عملی برای تحقق این راهبرد مورد تاکید است.
 
وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان درباره تحقق به امر ورزش قهرمانی گفت: تشکیل شورای عالی ورزش کشور، تدوین و اجرای اولویت‌بندی رشته‌های ورزشی، تشکیل ستاد توسعه ورزش‌های مادر، حمایت از مراکز ورزشی در استان‌ها، حضور مقتدرانه در عرصه‌های بین‌المللی ، تقویت صندوق اعتباری حمایت از ورزشکاران و قهرمانان ، انتخاب آزادانه مدیران شایسته در فدراسیون‌ها که می‌توان از اقدامات عملی برای تحقق  ورزش قهرمانی در کشور داشت.
 
وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با بیان اینکه راهبرد بعدی برنامه‌های ما ورزش بانوان است، اظهار داشت: ورزش بانوان حدود پنجاه درصد جامعه را شامل می‌شود و قطعا باید به آن نیز توجه ویژه ای شود و این موضوع نیز در برنامه‌های مهم بنده نیز لحاظ شده است.
 
گودرزی تصریح کرد: ساخت و توسعه اماکن ورزشی برای بانوان ، توسعه متوازن اماکن ورزشی با توجه به شاخصه‌های جنسیتی در استان‌ها، تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام، حضور اثر بخش تر در مجامع ملی از دیگر اقدامات عملی در این راستا است به شمار می رود.
 
وی خاطرنشان کرد: بنده حساسیت و اشراف کاملی بر دغدغه های نمایندگان دارم و آن را به فال نیک می‌گیرم و همچنین برای پیشبرد برنامه‌های وزارتخانه ورزش وجوانان از مشورت با نماینده مجلس استفاده خواهم کرد.

گودرزی همچنین در مورد همکاری خود با شرکت‌های تابع ایران‌خودرو اظهار داشت: براساس مستنداتی که موجود است، بنده به این شرکت مشاوره می‌دادم و بعداً دریافتی خود را به حساب شرکت برگرداندم و مستندات آن موجود است.

وی در پایان در خصوص نگاه سیاسی خود اظهار داشت: از وزارت اطلاعات استعلام شده است. بنده عضو هیچ گروه و حزبی نبوده و نیستم و در خط امام(ره) و رهبری هستم.

 انتهای پیام/
برچسب ها: گودرزی ، ورزش ، وزارت ، وزیر ، دولت ، روحانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار