کارشناس تغذیه‌ی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: زعفران، اثرات فرحبخش و خنده‌آور دارد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،«نسرین علیزاده» ، با اشاره به این‌که در زعفران مواد مختلفی وجود دارد اما عمده‌ترین ماده‌ای که به چشم می‌خورد و سبب بسیاری از خواص فیزیکی و شیمیایی در آن می شود سافرانول(نوعی ترکیب حلقوی) است، افزود: این ماده به‌عنوان چاشنی و رنگ‌دهنده در این ماده غذایی کاربرد دارد.

وی ادامه داد: زعفران سبب کاهش کلسترول و چربی خون می‌شود.

علیزاده یادآور شد: علاوه بر آن زعفران سبب افزایش تمرکز حواس در افراد نیز می‌شود، از این‌رو در پیشگیری از آلزایمر نقش مهمی دارد.
منبع: ایسنا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.