
وی با اشاره به کشت سبزی در تمام فصول توسط کشاورزان جهرمی افزود: سالانه 18 تن محصول سبزی که بیشتر آن را محصولاتی همچون شوید، جعفری، تره و ریحان تشکیل می دهد در مزارع این شهرستان تولید و به بازارهای داخل و خارج استان فارس صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم با بیان اینکه کشت محصولات سبزی و صیفی به دلیل شرایط آب و هوایی خاص منطقه از اهمیت خاصی برخوردار است، بیان کرد: مصرف محصولات غیر ارگانیک سبب افزایش بیماریها در سطح جامعه میشود در حالی که در کشت محصول ارگانیک استفاده از کود و مواد شیمیایی ممنوع است.
وی با بیان اینکه جهت کاشت سبزیجات مسائلی از قبیل تهیه زمین، بذر، کود، نحوه کاشت، آبیاری و مراقبت های ضروری در حین کاشت مطرح است، گفت: رعایت نکات لازم برای هر یک از موارد ذکر شده جهت داشتن یک محصول خوب و مرغوب امری ضروری است.
بهجو با اشاره به خواص منحصر به فرد سبزی ها خاطرنشان کرد: سبزی ها هر کدام ویژگی های تغذیهای و درمانی خاص خودشان را دارند که استفاده از آن برای تمام افراد جامعه توصیه می شودز/.