به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات جدید دانشمندان در خصوص بهره گیری از خواص مختلف ضد سرطانی و آنتی اکسیدانهای موجود در مواد غذایی نشان میدهد که افراد باید در حین طبخ غذا دقت و توجه بیشتری به استفاده درست از مواد غذایی و نحوه استفاده از آنها داشته باشند.
گفتنی است؛ براساس تحقیقات جدید، خرد کردن و یا قاچ قاچ کردن سیر خام و پس از آن ۱۰ الی ۱۵ دقیقه انتظار قبل از در معرض حرارت و یا سرخ کردن آن سبب فعال شدن ترکیبات غیرفعال در سیر و آزاد شدن ماده خاص فیتوکمیکال و آلیسین میشود.
پژوهشگران همچنین پخت و پز گوجه فرنگی را که حاوی لیکوپن است را سبب جذب بیشتر انواع فیتوکمیکالها در بدن میدانند.
نحوه پخت انواع غذاها میتواند خواص آنها را تغییر داده و سبب مفید یا مضر شدن آنها گردد.
انتهای پیام/