به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، ناصر خیری رییس تعمیرات شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به اهمیت بالای واحدهای مذکور و حجم اقدامات تعمیراتی پالایشگاه گفت: برنامه زمان بندی شرکت برای انجام تعمیرات ۲۹ روز کاری اعلام شده بود که با فعالیت مستمر در دو نوبت کاری ۱۲ ساعته و تلاش بی وقفه حدود ۱۴۰۰ نفر نیروی انسانی رسمی و پیمانکاری، به ۲۷ روز کاهش یافت.
خیری از تعویض برج۶۴۱، سینی های برج جذب، قسمتی از لوله های شبکه واحد خنک کننده آب، کک سوزی و احیای فعالیت کاتالیست به منظور افزایش راندمان تولید و کیفیت محصولات در واحد آیزوماکس، تعویض کاتالیز متان سازی و سینی های برج عریان کننده در واحد هیدروژن و ... به عنوان برخی از اقدامات تعمیراتی شرکت نام برد.
وی خوراک واحدهای آیزوماکس و هیدروژن یک را به ترتیب ۲۲ هزار بشکه در روز و ۷۰۰۰ کیلوگرم در ساعت عنوان کرد و گفت: بنزین، گاز مایع، نفت سفید، سوخت هوائی و نفت گاز از تولیدات واحد آیزوماکس است.
به گفته این مقام مسئول برای انجام این تعمیرات حدود 27 میلیارد ریال هزینه شده است.
خیری با اشاره به این که برنامه انجام تعمیرات اساسی روی این واحدها با در نظر گرفتن همه شرایط عملیاتی، در فواصل زمانی۳ ساله پیش بینی می شود ، تصریح کرد: هم اکنون شرکت پالایش نفت اصفهان ۲۴ واحد عملیاتی دارد، که تعمیرات اساسی هر یک از واحدها ، بر اساس برنامه زمانبندی، به صورت جداگانه یا همزمان انجام می شود.
رییس تعمیرات شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اینکه تمام کارکنان داخلی و پیمانکاری درگیر در تعمیرات اساسی، قبل از آغاز به کار تعمیرات، دوره آموزشی ایمنی را زیر نظر اداره اچ اس یی پالایشگاه اصفهان گذراندهاند، تاکید کرد: اولویت اول مسئولان اجرایی این پالایشگاه ایمنی و برنامهریزی است، بنابراین تا کنون شاهد بروز حادثهای نبودهایم.
وی با تأکید بر برونسپاری برخی عملیات تعمیرات اساسی، اظهار کرد: شرکت پالایش نفت اصفهان فعالیتهای مهندسی و بهرهبرداری را با همکاری کارکنان شرکت انجام می دهد و مابقی امور را به نیروهای خارج از سازمان واگذار می کند.
به گفته این مقام مسئول در حین انجام این تعمیرات اساسی علاوه بر مجموعه داخلی و پیمانکاران داخلی پالایشگاه، از حدود ۶۵۰ نفر نیروی خارج سازمان در جهت محقق ساختن اهداف تعریف شده کمک گرفته شده است.
انتهای پیام/