"رژيم غذايي" كودكان همواره يكي از دغدغه هاي اصلي والدين اين كوچولوها بوده، اين كودكان چه محدوديت هاي غذايي دارند.

ناهيد زندي كارشناس تغذيه در خصوص رژيم غذايي كودكان بيش فعال به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تركيبات كافئين دار مانند شكلات، قهوه، نسكافه از عوامل اصلي بيش فعالي در كودكان است.

وي تصريح كرد: مصرف غذهاي آلرژي زا مانند: بادام، گوجه فرنگي، هلو، پرتغال كه حاوي سالیسيلات طبيعي هستند را بايد براي اين كودكان محدود كرد.

وي افزود: از گذشته قندهاي ساده و شيريني‌ها به عنوان يكي از مهم ترين عوامل محرك بيش فعالي شناخته شده است، اما تحقيقات جديد نشان مي دهد اين كودكان به اين دليل كه فعاليت بدني بيشتري دارند به مواد قندي بيشتري نياز دارند.

وي در پايان افزود: مصرف ماهي به صورت هفتگي براي كودكان بيش فعال توصيه مي‌شود./


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار