به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز، در اين نظرسنجي که در ماههاي اوت و سپتامبر انجام شد سئوالاتي درباره خشونت عليه زنان، حقوق زايمان، برخورد درون خانوادگي با زنان، شيوه مشارکت زنان در جامعه و نقش زنان در سياست و اقتصاد در اختيار 336 کارشناس حقوق زنان قرار گرفت و نتيجه به دست آمده روز سه شنبه منتشر شد.
بر اساس اين نتيجه که فهرست کشورها از بهتر به بدتر رديف شده است مصر در ميان 22 کشور رتبه بيست ودوم را به خود اختصاص داده است.
آزارهاي جنسي زنان و دختران، ختنه زنان، خشونت عليه زنان،ازدواج اجباري دختران، قاچاق زنان، تبعيض جنسي از عواملي است که سبب سقوط مصر در اين جدول شده است.
بر اساس گزارشي که سازمان ملل متحد در ماه آوريل منتشر کرده بود 99.3 درصد زنان و دختران در مصر با آزارهاي جنسي مواجه هستند که اين امر بيانگر افزايش خشونت در کشور مصر است.
بر اساس آماري که ديده بان حقوق بشر درباره تجمع مخالفان مرسي در سي ام ژوئن منتشر کرده بود 91 درصد زنان و دختراني که در ميدان تحرير قاهره تجمع کرده بودند به نوعي با آزار جنسي و حتي تجاوز جنسي روبرو شدند.
افزايش آزارهاي جنسي زنان در کوچه و خيابان هاي مصر از عوامل اساسي کاهش حضور زنان در عرصه اجتماعي اين کشور به شمار مي آيد.
در عربستان زنان حق رانندگي ندارند، براي سفر، کار، تحصيلات دانشگاهي و حتي باز کردن حساب بانکي نياز به اجازه ولي دارند.
اين کشور کشوري است که در قوانين داخلي آن آشکارا تبعيض جنسي را مي توان مشاهده کرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن، نتيجه کلي اين نظرسنجي بر اساس بدترين به بهترين به شرح زير است:
22- مصر
21- عراق
20- عربستان
19- سوريه
18- يمن
17- سودان
16- لبنان
15- فلسطين
14- سومالي
13- جيبوتي
12- بحرين
11- موريتاني
10- امارات
9- ليبي
8- مغرب
7- الجزاير
6- تونس
5- قطر
4- اردن
3- کويت
2- عمان
1- کومور
انتهای پیام/