رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه از تولید جیره ماهی از پساب ماهی توسط پژوهشگران این مرکز خبر داد و گفت: اجرای این طرح ضمن کاهش آلودگی ناشی از پسابهای خروجی از مزارع پرورش ماهی به منابع آبی طبیعی، یک منبع ارزان قیمت غذایی برای استفاده در جیره آبزیان می شود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه احسانی با اشاره به اینکه همچنین پژوهشگران موفق شدند با استفاده از مخمر غنی شده با سلنیوم رشد، تقویت ایمنی و بهبود مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان در برابر بيماري و برخی از استرس هاي محيطي را افزایش دهند، افزود: نتایج بدست آمده نشان می دهد که در صورت غنی سازی مخمر با سلنیوم و استفاده از آن در جیره غذایی آبزیان به ویژه ماهی قزل آلای رنگین کمان علاوه بر صرفه جویی ارزی در واردات سویه های تجاری پروبیوتیکها نسبت به بومی سازی تکنیک استفاده اقدامات چشمگیری انجام داد./س

برچسب ها: ماهی ، آبزیان ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.