عوامل زیست‌شناختی، عوامل اجتماعی و همچنین عوامل روان‌شناختی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که فرد را در معرض بیماری پر اشتهایی عصبی قرار می‌دهد.

دکتر مونا خادمی، روان‌شناس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران خاطر نشان کرد: اصلی ترین عوامل در بیماری جوع یا پر اشتهایی عصبی امروزه به عوامل روان‌شناختی و اجتماعی بر می‌گردد. 

وی افزود: بیمارانی که دچار "افسردگی" و مشکلات خانوادگی هستند بیشتر در معرض آسیب قرار می‌گیرند. 

وی در ادامه گفت: در این بیماری در خوردن غذای فرد اختلال بوجود می‌آید و فرد مقدار زیادی از غذا را سریع و در مدت زمان کوتاهی می‌خورد و در ‌‌نهایت با روش‌هایی مثل ورزش‌های سنگین، روزه گرفتن و استفاده از داروهای ملین سعی در جبران پرخوری دارد. 

وی اظهار داشت: درمان پر اشتهایی عصبی با گفتگو با بیمار یا رفتار درمانی و اصلاح چرخه رفتاری پرخوری بیمار و تغییر نگرش بیمار در مورد غذا صورت می‌گیرد. 

خادمی در پایان گفت: زنان و دختران جوان بیشتر در خطر ابتلا به این بیماری هستند. 

انتهای پیام/
برچسب ها: اشتها ، غذا ، چاقی ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.