به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، اسدی افزود: استان مرکزی در تولید پسته رتبه ششم را در سطح کشور دارد که بیشترین تولید آن در شهرستان های زرندیه و ساوه است.
وی با بیان اینکه متوسط تولید پسته در استان مرکزی یک هزار و 100 کیلوگرم در هکتار است، ادامه داد: 70 درصد پسته تولیدی استان مرکزی به استان های دیگر و خارج از کشور صادر می شود.
معاون مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: برداشت پسته از اواسط مهر در این استان آغاز و تا نیمه های آبان ادامه دارد و از ارقام مهم و صادراتی پسته استان، احمد آقایی، فندقی، وکله قوچی است./س