مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی گفت: مبنای تغذيه گياهی در سيستم ارگانيک، حفظ و ارتقاء حاصلخيزی خاک و تامين نياز غذايی و سلامت محصول با استفاده از منابع غيرشيميايی است.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: اجتناب ازسوزاندن بقايای گياهی، برگرداندن بقايا به خاک با حداقل عمليات خاک ورزی با شخم اصلی و به موقع از اصول کشاورزی ارگانيک بوده که بايد رعايت شود.

وي با اشاره ای به پایین اوردن جمعیت موجودات خسارت زای خاک تصريح کرد: در سيستم ارگانيک هدف قلع و قمع موجودات خسارت زای کشاورزی نيست بلکه هدف پايين آوردن جمعيت آنها به زير آستانه اقتصادي خسارت است.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی ادامه داد: از خطرات مصرف کود شيميايی تجمع آنها در محصولات غذايی و ايجاد بيماری های مهلک از جمله سرطان در مصرف کنندگان و آلودگی محيط زيست است.

بایبوردی ضمن بیان هماهنگی کشاورزی ارگانیک با طبیعت تاکيد کرد: کشاورزی ارگانيک يک روش طبيعی در امر توليد محصولات کشاورزی، باغی و دامی است که هماهنگ با طبيعت و زنجيره طبيعی موجودات زنده حاصل مي شود/س

برچسب ها: کشاورزی ، ارگانیک ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.