فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تمامی افراد باید در فصل زمستان از مواد غذایی استفاده کنند که از دچار شدن به بیماری از بیماریها پیشگیری کنند.
وی افزود: در فصل پاییز و زمستان نباید از مصرف میوه خودداری کرد و مصرف انار و نارنگی در این فصل بسیار مناسب و مفید است.
وی خاطر نشان کرد: در این فصل بهتر است آب کمتری نوشیده شود و از مواد غذایی که طعم گرم دارد استفاده شود.
وی اذعان داشت: برای قویتر کردن "سیستم ایمنی بدن" بهتر است در صبحگاه یک لیوان آب و شیر گرم نوشیده شود و بایستی مزاجتان در این فصل وقف با این نوشیدنیها داده شود.
وی یاد آور شد: در صورت مشاهده، علائم "سرماخوردگی" در بیش از ۴ یا ۵ روز باید با مصرف انواع آش و سوپها روند بهبودی را افزایش داد و از دمنوشهای گیاهی بسیاری استفاده شود.
انتهای پیام/
http://hamishehbahar.com/weblog/112628