رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با تأکید بر این که سه موضوع مهم در حوزه ترافیک مطرح است، گفت: این سه موضوع شامل ایمنی در آمد و شد، نظم و انضباط و نیز محیط زیست شهری است.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران سردار اسکندر مؤمنی افزود: در سفرهای بین شهری، دغدغه‌ اصلی سالم و ایمن رسیدن به مقصد و در سفرهای درون شهری، دغه غه اصلی به موقع رسیدن به مقصد، نظم و انضباط و مسائل زیست محیطی است.
 
وی با اعلام این که امروزه ترافیک یکی از دل مشغولی های جدی مردم و دولت‌ها در دنیاست و کشوری نیست که با این موضوع دست و پنچه نرم نکند، تأکید کرد: راه حل این دغدغه همگانی، حضور همگان در رفع این معضل جهانی است.
ترافیک موضوعی بین بخشی است.
 
رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که ترافیک مشکلی نیست که با دستور یک نفر و با صدور یک بخش نامه حل و فصل شود، اظهار کرد: اگر این مشکل قابل حل شدن بود در بقیه نقاط دنیا هم حل می‌شد اما ترافیک موضوعی بین بخشی است.
 
سردار مؤمنی با بیان این که در موضوع ترافیک اگر سه ضلع مردم، دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها سر جای خودشان قرار گیرند، می‌توانیم به ساماندهی ترافیک امیدوار باشیم، تصریح کرد: تکیه صرف به هر یک از این‌ اضلاع ما را به جایی نمی‌رساند.
 
وی با تاکید بر این که برای سامان دادن به ترافیک هم مردم، هم مسئولان و هم رسانه‌ها باید مسئولیت خود را پذیرفته و وظایف خود را انجام دهند، اضافه کرد: باید انجام کار جمعی را در عرصه ترافیک تمرین کنیم، چون امکان ندارد مشکل ترافیک با دستور و بخش‌نامه‌ حل و فصل شود.
 
برنامه های آموزشی و فرهنگی باید پیوست رسانه ای داشته باشد
 
رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که موضوع ترافیک بسیار پیچیده، مرتبط به هم و گسترده است، اظهار کرد: همه وظیفه داریم در کار جمعی که ایجاد هم‌افزایی می‌کند، شرکت کنیم و رسانه‌ها به عنوان پایشگران جامعه از طریق انعکاس افکار عمومی می‌توانند نقش برجسته‌ای داشته باشند.
 
سردار مؤمنی با اشاره به این که امروزه هر طرح و پیشنهاد اجرایی، از جمله برنامه‌های آموزشی و فرهنگی باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد، تصریح کرد: رسانه‌ها نقش بی بدیلی در ساماندهی موضوع ترافیک دارند و می توانند ایجاد هم افزایی ‌کنند.
 
وی با تأکید بر این که مسئولان هرگز اجازه ندارند فرافکنی کنند و باید مسئولیت بپذیرند، اضافه کرد: در حوزه رفتارهای ترافیکی نیاز به بررسی عمیق داریم چرا که برای ورود و خروج به جایی به هم تعارف می‌کنیم ولی هنگامی که پشت فرمان اتومبیل می نشینیم، حتی کسری از ثانیه هم گذشت نمی کنیم و از این رو عامل انسانی در رفتارهای ترافیکی بسیار مهم است.
 
معاینه فنی بر افزایش ایمنی و کاهش آلودگی خودرو موثر است
 
رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به این که به زمان تشدید آلودگی هوا و بروز پدیده وارونگی دما که اواخر آبان، آذر و اوایل دی اوج می‌گیرد، نزدیک می‌شویم، گفت: یکی از رویکردهایمان معاینه فنی است که هم از نظر ایمنی و هم از نظر آلایندگی خودروها اثرگذار است.
 
سردار مؤمنی با بیان این که هر چه فاصله معاینه فنی کمتر باشد، آثار آن بیشتر خواهد بود، افزود: البته معاینه فنی به تنهایی کافی نیست چرا که هر دستگاه وظیفه‌ای بر عهده دارد و به عنوان نمونه عدم آلایندگی خودرو و مسائل زیست محیطی، هم در تولید خودرو از سوی خودروسازان و هم در استفاده از خودرو از سوی مردم، باید رعایت شود.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مجریان قانون، خودروسازان، دستگاه‌های نظارتی و سیستم‌های معاینه فنی در موضوع خودرو  کار خود را به درستی انجام دهند، بسیاری از مسائل و مشکلات مردم در رابطه با موضوع خودرو حل و فصل خواهد شد.

انتهای پیام/
برچسب ها: تهران ، سفر ، پلیس ، راهور ، ناجا ، ترافیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار