مدیرکل جهادکشاورزی خوزستان گفت: با تولید محصولات کشاورزی بدون کود شیمیایی می‌توان در تامین سلامت و افزایش ضریب امنیت غذایی جامعه گام‌ برداشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ کیخسرو چنگلوایی اظهار کرد: در راستای کاهش مصرف کودهای شیمیایی و اثرات مخرب آن، کشاورزان استان از کودهای بیولوژیک استفاده کنند.

وی افزود: متاسفانه شاهد مصرف بی‌رویه انواع کودهای شیمیایی در مزارع کشاورزی هستیم که این امر نه تنها موجب تخریب زمین‌های کشاورزی می‌شود بلکه سلامت انسان را هم به خطر می‌اندازد.

مدیرکل جهادکشاورزی خوزستان با اشاره به بازدید از کارگاه پرورش کود ورمی کمپوست شرکت سیکا صنعت با تاکید بر ترویج مصرف کودهای بیولوژیک خاطرنشان کرد: باقی ماندن ترکیبات شیمیایی در میوه‌ها و سبزی‌ها نگرانی‌هایی را برای ابتلا به بیماری‌ها به همراه داشته است.

وی همچنین عنوان کرد: با تولید محصولات کشاورزی بدون کود شیمیایی می‌توان در تامین سلامت و افزایش ضریب امنیت غذایی جامعه گام‌ برداشت.

چنگلوایی بیان کرد: در این خصوص مسئولیت‌ سازمان‌های متولی مانند جهادکشاورزی، سازمان غذا و دارو و همچنین محیط زیست باید با جدیت بیشتری پیگیری شود.

وی از جمله مزایای کاربرد کودهای بیولوژیک را صرفه اقتصادی برای کشاورزان، افزایش حاصل‌خیزی خاک، جلوگیری از ایجاد آلودگی خاک، افزایش تولید و کاهش آلودگی‌های زیست محیطی برشمرد و تاکید کرد: کودهای بیولوژیک می‌توانند جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی باشند و ضمن افزایش تولیدات کشاورزی باعث بهبود کیفیت، عطر و طعم محصولات کشاورزی شوند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.