در فصل پاييز و زمستان مصرف خوراكي هايي ضد ويروسي باعث مي شود تا بدني سالم و تندرست داشته باشيد.

فاطمه حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با شروع شدن فصل سرما بايستي از گياهاني استفاده كرد كه با برخي از سرطان ها و بيماري ها مقابله كند.

وي افزود: شلغم بسيار مغذي و كم كالري بوده كه منبع غني از ويتامين c، پتاسيم و سولفور است.

وي در ادامه گفت: در فصل پایيز و زمستان بهتر است اين زير خاكي سفيد و ارغواني را به انواع آش ها، سوپ ها و سالادها اضافه كرد.

وي خاطر نشان كرد: شربت شلغم براي معالجه سياه سرفه كودكان بسيار مفيد بوده و مصرف اين شربت براي بچه ها هيچ ممنوعيتي ندارد.

وي اذعان داشت: شلغم در درمان رفع كم خوني بسيار موثر است چرا كه در افزايش گلبول هاي قرمز خون بسيار موثر است.

وي در خاتمه گفت:‌افرادي كه از نظر هضم غذا يا معده دچار اشكال هستند و يا روده‌هاي ظريفي دارند بايستي شديدا ازمصرف شلغم پرهيز كنند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.