الموتی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود: همچنین در این مدت هفت هزار و 741 اصله درخت با حجم دو هزار و 188 متر مکعب در شهرستان تنکابن نشانهگذاری شد.
وی با بیان اینکه نشانهگذاری از حساسترین کارهای مدیریت جنگل است که در طی آن درختان مناسب برای قطع، با هدف پرورش جنگل یا بهرهبرداری، مشخص میشوند تصریح کرد: برای این کار از بهترین کارشناسان جنگل استفاده میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنکابن گفت : بومشناسی و حفظ تنوع زیستی و ساختار جنگل از مهمترین مواردی است که باید در نشانهگذاری درختان جنگلی به آن توجه شود.
الموتی افزود: در هنگام قطع و تبدیل درختان، مقداری از چوب درخت به صورت خاک اره و خرده چوب جدا میشود که به آن افت ارهخور میگویند.
وی تصریح کرد: بر این اساس و با در نظر گرفتن افت ارهخور، مجموع استحصال صورت گرفته، یک هزار و 604 متر مکعب برآورد میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنکابن گفت : هم اکنون دو شرکت مجری طرح جنگلداری در منطقه فعال هستند که یکی از آنها دارای کارگاه چوببری است و مجموع چوبهای تبدیلی آن در نیمه نخست امسال در حدود یک هزار و 880 متر مکعب بوده است.
حوزهٔ منابع طبیعی شهرستان تنکابن با 160 هزار هکتار مساحت دارای 79 هزار هکتار جنگل و 61 هزار هکتار مرتع است و مجموع مساحت آبادیها و مستثنیات آن نیز در حدود 20 هزار هکتار برآورد میشود./س