آناناس نوعی میوه است که ریشه آن از جنوب برزیل و پاراگوئه است ،جالب است بدانید که آناناس نوعی میوه چندگانه است.

محمدحسن قمی ،کار‌شناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در "آناناس" ماده‌ای به نام بروملین وجود دارد که نوعی آنزیم است و باعث می‌شود با باکتری‌ها و عفونت‌ها مقابله کند. 

وی اظهار داشت: آناناس دارای ترکیباتی چون: ویتامین C B۱ B۶ و همچنین املاح معدنی چون مس و منگنز می‌باشد. 

شما از این پس می‌توانید علاوه بر خوردن آناناس صرفا برای طعم خوب آن هنگام مصرف به یاد خواص آن هم باشید.

انتهای پیام/
برچسب ها: آناناس ، ضدالتهاب ، ویتامین ، مس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.