به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، ذوالعلی پیش بینی کرد: از هر هکتار سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان ، 4 کیلو برداشت شود.
وی با بیان اینکه مزارع زعفران شهرستان رابر بیشتر در
اقلیمهای کوهستانی ،دامنه ها ، در ارتفاعات بالای 2هزار و 200 متر وجود دارند ،
افزود: خاک این مزارع بکر ودست نخورده و محصول تولیدی از نظر عطر ،طعم ،رنگ و سایر
ویژگی های کیفی بی نظیر و منحصر به فرد است .
ذوالعلی گفت: محصول تولیدی پس از برداشت، در کارگاهها بوسیله هیتر برقی به
روش بهداشتی خشک و بسته بندی می شود.
وی بازار مصرف این محصول را شهرستانهای همجوار اعلام کرد./ب
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر با اشاره به اینکه زعفران به دلیل نیاز کم به آب مقرون به صرفه است ، به کشاورزان توصیه کرد: برای کشت این محصول اقدام کنند.
برداشت زعفران از اواسط آبان آغاز شده است و تا اواخر همین ماه ادامه دارد.