سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عمق نفوذ ریشه و سطح جذب آب و مواد معدنی در علف های هرز بیشتر است.
وی تشریح کرد: علف های هرز آب بیشتری برای رشد خود نیاز داشته و در این مورد در رقابت با گیاهان زراعی، تولید محصول را محدود می نمایند.
سلیمانی ادامه داد: هر ساله علف های هرز از نظر کمّی و کیفی خسارات زیادی به محصولات کشاورزی وارد می کنند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وجود علف های هرز در مزارع علاوه بر رقابت شدید با محصول اصلی در مصرف آب، نور خورشید، مواد غذایی زمین، مشکلات بهداشتی نیز در مصرف محصولات کشاورزی مخلوط با بذور علف های هرز برای مصرف کنندگان به وجود می آورند.
وی اظهار داشت: علف های هرز در خاک های فقیر و غیرحاصلخیز غالب شده و با افزودن کودهای آلی و معدنی می توان قدرت گیاهان زراعی را در جلوگیری از رشد و نمو علف های هرز افزایش داد.
سلیمانی تاکید کرد: علف های هرز به دلیل دارا بودن سیستم ریشه ای وسیع و برگ های بیشتر و درنهایت کسب نور و کارآیی بیشتر فتوسنتز موفق تر از گیاهان زراعی محسوب می شوند/س