ما بدون مردم نمي توانيم نفس بكشيم، آرزو مي كنم مردم با سينما آشتي كنند چرا كه آشتي آن ها با سينما، آشتي با ماست و اين مسئله به ما نيرو مي دهد، تماشاي اين فيلم براي خانواده ها بسيار مناسب است.

"هنگامه قاضياني" بازيگر نقش "مينو" در فيلم سينمايي "بشارت شهروند هزاره سوم" در گفتگو با خبرنگار حوزه سينماي باشگاه خبرنگاران از دلايل بازي خود در اين فيلم گفت: دليل بازي در اين فيلم كار با "محمد هادي كريمي" بود زيرا پيش از اين در فيلم سينمايي "برف روي شيرواني داغ" با وي همكاري داشتم بنابر اين احساس كردم دوباره مي توانم يك همكاري خوبي داشته باشم.

وي افزود: فيلم نامه و نقش "مينو" را دوست داشتم زيرا موضوع اين فيلم موضوع جوانان امروز، ديروز و فرداست و دوران جواني داستان هاي خودش را داشته و حتي در زمان بازي در اين فيلم به ياد دوران مدرسه خود مي افتادم.

وي، در خصوص بازي بازيگران اين فيلم اظهار داشت: "نيكي كريمي" براي من بسيار محترم و عزيز است و به نظرم يكي از متفاوت ترين بازي هاي خود را به نمايش گذاشت كه قابل دفاع است.

وي، در اين باره تصريح كرد: "حميد فرخ نژاد" هم كه مثل هميشه خوب بازي كرد و "مهدي احمدي"‌ كه همكاري خوبي را با وي تجربه كردم و در بازيگري يك ريتم خاص دارند كه هميشه آن را اجرا مي كنند.

وي، در خصوص نقش خود عنوان كرد: ما بايد در اين فيلم ركوردزن را به شكل رفتاري نگه مي‌داشتيم، من هيچگاه نقش معلم و زن فعال بيروني را بازي نكرده بودم.

"قاضياني" بيان كرد: به نظرم حال و هواي اين فيلم شبيه "هيس! دخترها فرياد نمي زنند" است و حتي "پوران درخشنده" نسبت به اين فيلم احساس خوبي داشت.

اين بازيگر در مورد تأثيرات بازي در اين فيلم عنوان كرد: بازي در اين فيلم، يك مقدار از بالا نگاه كردن به انسان ها را از من گرفت چون اين نگاه براي خداست و براي ما انسان ها نيست.

"قاضياني" اظهار داشت: اين فيلم با معلمي شروع مي شود كه استاد معنوي اش به او مي گويد كاش به جاي صحبت از شيطان، كمي از خدا صحبت مي كردي يعني تا اين اندازه با انسان ها خداگونه حرف نزنيم، قضاوت نكنيم و با جوانان با شماتت صحبت نكنيم.

"قاضياني" در پايان خاطرنشان كرد: ما بدون مردم نمي توانيم نفس بكشيم، آرزو مي كنم مردم با سينما آشتي كنند چرا كه آشتي آن ها با سينما، آشتي با ماست و اين مسئله به ما نيرو مي دهد، تماشاي اين فيلم براي خانواده ها بسيار مناسب است.

انتهاي پيام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
يلدا
۱۴:۴۸ ۱۱ آبان ۱۳۹۲
اين فيلم فوق العاده است،خواهش ميكنم همه ببينيد!
Iran (Islamic Republic of)
ایران عزیز
۱۲:۰۳ ۱۱ آبان ۱۳۹۲
آشتی مردم با سینما زمانی رخ می ده که فیلمهائی در مسیر و موازات با اصول و عقاید ایران و ایرانی ساخته بشه.
مثل اخراجی های یک و دو.
یا حتی سریالی مثل پایتخت.
اما وقتی فیلمهائی با سناریوهائی بسیار ضعیف و آبکی اون هم در مناطق ونک به بالای تهران و در ویلاها و خانه های چند میلیاردی و خودروهای آنچنانی ساخته می شه، شاید مردم یکبار اون فیلم رو ببینن، ولی خیلی زود از ذهنشون پاک و محو می شه.