به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ حتما تا به حال در مورد ویروس، کرم و جاسوس افزار چیزهای شنیده اید و شاید فکر کنید اینها همگی ویروس هستند در حالی که این طور نیست. درست است که همگی اینها مخرب کامپیوتر هستند ولی نحوی انتشار آنها فرق می کند.
ویروس (Virus) یک برنامه خود تکرار (Self-Replicating) است که با قرار گرفتن در کدهای اجرایی یا برنامه ها منتشر می شود. برای درک بهتر می توانیم بگوییم که ویروس کامپیوتر همانند ویروس در بدن انسان عمل می کند که با قرار گرفتن در سلول های زنده منتشر می شود. ویروس رایانه هم برای انتشار به برنامه اجرایی یا فایل نیاز دارد و تا وقتی که برنامه یا فایل اجرایی را باز نکنید ویروس منتشر نمی شود.
کرم اینترنتی (Internet Worm) همانند یک ویروس، خود تکرار است. اما کرم اینترنتی مستقل است و برای انتشار نیاز به برنامه دیگری ندارد. زمانی که کرم اینترنتی از خود کپی می گیرد در همه جای سیستم منتشر می کند. کرم اینترنتی از ارتباطات بین کامپیوتر ها استفاده می کند تا بتواند به همه جا نفوذ کند به عنوان مثال می تواند همراه با ارسال ایمیل منتشر شود.
اسب تروجان (Trojan Horse) یک برنامه مخرب است که به عنوان یک نرم افزار یا برنامه قانونی تشخیص داده شده است. اسب تروجان به برنامه های مفید کامپیوتر می چسبد و می تواند با کمک فریب کاربر انتشار یابد. به این صورت که کاربر فکر می کند این می تواند یک برنامه مفید باشد. یکی از راه های فعال کردن اسب تروجان ایمیل است. فرق تروجان ها با ویروس و کرم در این است که تروجان نمی تواند خود را تکرار کند.
اسپم (Spam) پیامی است غالبا تبلیغاتی که برای تعداد افراد زیادی ارسال می شود. این پیام می تواند مخرب باشد مثل ویروس یا تروجان. برای جلوگیری از انشار مخرب ها باید پیام های اسپم را باز نکنید مگر اینکه از ایمن بودن آنها اطلاع داشته باشید. (پس دقت کنید که ایمیل های مشکوک که فرستنده آنها را نمی شناسید را باز نکنید و یا پیوست های ایمیل را باز نکنید.)
جاسوس افزار (SPYWare) نوعی نرم افزار و یا بدافزاری است که روی کامپیوتر نصب می شود و اطلاعات کاربر را بدون اطلاع کاربر جمع آوری می کند و این اطلاعات را به سازنده این جاسوس افزار انتقال می دهد. در واقع جاسوس افزار مانند مانیتورینگ عمل می کند. همچنین می تواند تنظیمات کامپیوتر را تغییر دهد. بیشتر فعالیت جاسوس افزارها بدست آوردن پسورد ها و نام کاربری ها است. برای مثال وقتی شما در حال خرید از یک سایت اینترنتی هستید جاسوس افزار به صورت مخفی اطلاعات شما را بدست می آورد. شایع ترین راه انتشار جاسوس افزار ها نرم افزار های حساب داری، بازی ها و آهنگ ها که از اینترنت دانلود می کنید است.
در کشور ما بیشتر نرم افزار ها کرک می شود که این کار یکی از بهترین راهای انتقال مخرب ها است.
آنتی ویروس (Antivirus) ما برای مقابله با این مخرب ها از آنتی ویروس ها استفاده می کنیم. که در مورد استفاده از آنتی ویروس ها باید به نکاتی توجه داشته باشد.
از آنتی ویروس قوی برای حفاظت کامپیوتر در مقابل مخرب ها استفاده کنید.
این نمودار مربوط به آخرین تست سایت معتبر AV Comparatives در تست های واقعی می باشد .
همواره سعی کنید آنتی ویروس خود را بروز کنید. شما می توانید بروز رسانی را به دو روش آفلاین و آنلاین انجام دهید که در روش آنلاین شما با استفاده از اینترنت پرسرعت آنتی ویروس خود را بروز رسانی می کنید و در بروز رسانی آفلاین شما با استفاده از فایل های بروز رسانی که می توانید آنها را از خدمات کامپیوتری مطمئن تهیه کنید و آنتی ویروس خود را بروز رسانی کنید. اما دقت کنید بهترین راه بروز رسانی، بروز رسانی آنلاین است.
به احتمال بسیار زیاد آنتی ویروسی که شما بروی سیستم خود نصب کرده اید برای فعال نگه داشتن آن از نام کاربری و پسورد های نا معتبر استفاده می کنید که ما این کار را توصیه نمی کنیم. شاید با خود می گوید چه فرقی دارد که به جای پرداخت پول برای گرفتن نام کاربری و پسورد از نام های کاربری و پسورد های رایگان که در اینترنت موجود است استفاده کنیم؟ دقت کنید که نام های کاربری و پسورد های که رایگان آنها را بدست می آورید و نام های کاربری و پسورد های معتبر همگی توسط شرکت سازنده آنتی ویروس شما تولید می شود. شاید این برای شما خیلی جالب باشد. اما سیاست این کار شرکت های در این است که افراد بیشتر از آنتی ویروس آن شرکت استفاده کنند و باعث تبلیغ بیشتر آن شرکت شود. اما چه فرقی بین نام کاربری و پسورد رایگان با نام کاربری و پسورد معتبر وجود دارد؟
زمان بروز رسانی آنتی ویروس که شرکت سازنده برای کاربران خود ارائه می دهد برای این دو دسته متفاوت است. فردی که از نام کاربری و پسورد معتبر استفاده می کند و سیستم او به اینترنت متصل است شاید در روزی 4 بار بروز رسانی شود در حالی که برای دسته دیگر بیشتر اوقات هفته ای یک بار خواهد بود و علاوه بر این بروز رسانی در نام کاربری و پسورد رایگان به صورت کامل نست و فقط شرکت ارائه دهند بخشی از بروز رسانی را در اختیار این دسته قرار می دهد.
حال خودتان باید تصمیم بگیرید که آیا برای برقراری امنیت سیستم خود ارزش قائل هستید یا نه؟
** شما می توانید سوالات خود را در بخش نظرات مطرح کنید**
گزارش از حسین جاهدی
انتهای پیام/
جدیدا آنتی ویروسها یه مشخصه دیگر هم اضافه کردن به اسم Targeted Attack Protection، که مثلا میدونم کاسپرسکی سرویس KATA رو براش معرفی کرده، می خواستم بدونم انتی ویروسهای دیگر هم سرویسی برای آن دارند و اسمشون چیه.
ممنون
kasper خوهمیشه اول بوده بدیش حجم اپدیتشه
برنامهclean memنصب کنین رمتون ازادمیشه ربطی به کسپرنداره
بقیه امتحان کردم مزخرف بود. امتحان کنین میفهمین نمیدونم چطورامتیازبالادادن تنهاخوبیش ویروس شناسی بالاس گیرایی سرعت برای اینکه کاری کنی باس انتی ویروسوبازکنی و.....
درضمن nortonبرامصارف شبکه خوبه براگیم نتی براکارمندابانک موسسه هادولتیkasperskyهمیشه دیدم خیلی جاهانصب داشتنkasperوesetقابل قیاس نیستن بابقیه ا
هر ماه یک نمودار آپدیت میشه
دروود
می خواستم بدونم انتی ویروس شید خب یا خیر
حجمش 1 مگابایت سرعت بالا و همچنین قدرتمند
سعی می کنم در آینده نزدیک آموزش چند مورد رو قرار بدم و در اون آموزش ها مطرح کنم این موضوع رو
برقرار باشید
طبق اون عکسی که در رابطه با رتبه بندی آنتی ویروس های معتبر گذاشتید مکافی جزء سه آنتی ویروس برتر نیست؟ بر چه اساسی مکافی رو به عنوان دومین آنتی ویروس معتبر معرفی کردین؟!!!
ممنون بابت توجه تون :)
باقبلیت تشخیص خوب سایت های ویروسی وکم ترین اشغال cpuو بهترین بازدهی
msseces ( Microsoft Security Essential
که تولید خود مایکروسافته و کاملا هم رایگانه ، نسخه ویندوز سون اش خیلی قویه و در واقع شما از یک آنتی ویروس اوریجینال میتونید استفاده کنید ، من 3 سال که نصبش کردم و کاملا هم راضی ام ، از سایت مایکروسافت میتونید دانلودش کنید و رایگان هم آپ دیت میشه
چجوریاست؟
در جدول هم اسمی ازش برده نشده
دانلود آنتی ویروس کسپراسکای
فقط دقت کنید که سایت که می خواهید ازش دانلود کنید مطمئن باشه
مثل سایت پی سی دانلود
آخه من که تو هر کدوم از تستاش نگاه کردم جزء سه تای اول نبود.
به جاش F-SECURE رو می زدید خیلی بهتر بود.
متن درست میشه
پایدار باشید.
من حدود 5 ساله ازش استفاده میکنم واقعا عالیه الان هم نسخه 2013 روی سیستم نصبه
من خودم از انتی ویروس kasper sky استفاده می کنم و قیمت خرید لاینس اصلی 59.95 دلار است و با این گرانی دلار نمی شه خرید.حالا معلوم نیست با قیمت دلار ازاد یا مبادله یا دولتی حساب می شه با کدوم.
ممنون بابت توجه تون :)
ممنون بابت توجه تون :)
خدا قوت
علت تفاوت جدول لینک اینه که در لینک گزینه های تست و تاریخ های بیشتری وجود داره در صورتی که در اینجا نتایج تست واقعی در تاریخ می 2013 گذاشته شده
نمودارها تو سایت مربوطه ی چیز دیگه میگن!!!!
ممنون بابت توجه تون :)
ksp
50% cpu
قضاوت با شما
به تاریخ ها دقت کنید (بالای عکس)
حداقل آخرین چارتشو می گذاشتید اینکه مال ماه مه هست سپتامبرش اومده
ممنون بابت توجه تون :)