براي نخستين بار در کشور دستگاه نشانگر ارزيابي تازگي گوشت مرغ در سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران ساخته شود.

مجيد جوانمرد عضو هيئت علمي پژوهشکده کشاورزي سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران در گفتگو با خبرنگار فناوري نوين باشگاه خبرنگاران گفت: با استفاده از اين نشانگر و با توجه به تغيير رنگ برچسب نصيب شده بر روي بسته بندي گوشت مرغ مي توان ميزان گسترش فساد و سلامت و ميزان تازگي گوشت مرغ را مشخص داد.

وي افزود: نشانگر طراحي شد، به صورت يک شاخص رنگي در يک برچسب براي شرايط يخچالي طراحي شده است و هنگامي که اين برچسب در تماس با گوشت مرغ قرار بگيرد با توجه به استانداردهايي که براي آن تعريف شده است وضعيت موجود گوشت مرغ را از نظر ويژگي هاي ميکروبي و شيميايي با 95 درصد دقت نشان مي دهد.

جوانمرد تصريح کرد: اين برچسب ها براي بسته بندي گوشت مرغ در شرايط يخچالي تا 72 ساعت کارايي درنظر گرفته شده است.

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.