به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران محمد خانشی ، افزود: سن ابتلا به سرطان سینه در ایران بین افراد 40 تا 50 ساله است، در حالی که در کشورهای غربی بین افراد 50 تا 60 ساله است.
وی ادامه داد: امروزه میزان بقای بیماران مبتلا به سرطان پستان در سایه آگاهی بیشتر، افزایش موارد تشخیص زودهنگام و پیشرفتهای بدست آمده در درمان در حال افزایش است.
وی ادامه داد: وجود تودههای بدون درد در پستان، تغییر در اندازه و شکل پستان، متورم شدن زیر بغل، تغییرات در نوک پستان یا در ترشحات آن و یا دردناک بودن پستان می تواند از علایم این بیماری باشد.
خانشی اظهار کرد: هرچه این بیماری زودتر ردیابی شود درمان آن آسانتر بوده و با استفاده از ماموگرافی و رادیوگرافی قفسه سینه میتوان تومورها را ردیابی کرد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت وجود توده در سینه راه مطمئن برای تعیین سرطانی بودن آن نمونه برداری از توده است.
دبیر اجرایی همایش دانشجویی سرطان زنان افزود: در این همایش که 250 دانشجوی پزشکی در آن شرکت کردهاند از موازی کاری و ارایه مقاله پرهیز و بیشتر بر ارایه ایدههای خلاقانه و نوآورانه تاکید شده است.
وی گفت: بیش از 25 ایده دریافت و توسط 12 نفر از استادان مورد دواری قرار گرفته و پس از انتخاب ایده های برتر، این ایده ها توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
همایش دانشجویی سرطان زنان با محوریت پستان هفت الی 9 آبان ماه جاری در دانشکده پزشکی دانشگاه تبریز در حال برگزاری است.