به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، محمد شاهدي استاد دانشگاه و رئيس سابق دانشگاه صنعتي اصفهان در بيست و يکمين کنگره علوم و صنايع غذايي، گفت: براي تامين سلامت جامعه عواملي چون دسترسي به آب سالم، غذاي سالم، تغذيه صحيح، محيط زيست سالم و شرايط سالم براي روحيه و روان سالم لازم است.
وي افزود: هم اکنون تعداد مبتلايان به سرطان در سال 90 طبق آمار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي بيش از85 هزارنفر است.
شاهدي ادامه داد: يکي از موارد منجر به سرطان مسئله غذا است.
وي با تاکيد بر اينکه پيشگيري از بيماريهاي نيازمند سالم خوردن و سالم زيستن است، اظهار داشت: يکي از چالش هاي مهم صنايع غذايي کشور بر اساس توليد مواد غذايي سالم استفاده گسترده از سموم قارچ کش، سموم دفع آفات و کودهاي ازته براي توليد محصولات کشاورزي است.
وي ادامه داد: برادشت و حمل و نقل ناصحيح، کمبود سردخانه و نيز نبود نظارت و کنترل بيشتر در مواد غذايي وارداتي از جمله چالشهاي مهم صنايع غذايي کشور است.
رئيس سابق دانشگاه صنعتي اصفهان با بيان اينکه هم اکنون به خاطر عدم سرمايه گذاري کافي در صنايع غذايي کشور موجب شده تا اين صنعت علي رغم داشتن ظرفيت هاي بالا در توليد از توليد نسبتا بالايي برخوردار نباشد اظهار داشت: ضرورت وجود يک تشکل قوي و با اختيار کافي براي اعمال نظارت و کنترل بيشتر در زنجيره تهيه و توليد محصولات کشاورزي وغذايي اجتناب ناپذير است.
انتهاي پيام/